Kjære David

En venn av meg, som jeg er veldig glad i, har gitt ut en bok. Det er en modig og ærlig bok om hans depresjon helt fra det startet og helt til nå hvor han har lært å leve med det, om man kan si det sånn.

På veien har han oppdaget kunsten som han har uttrykt seg gjennom. Han har hatt mange av maleriene sine på en lang lang rekke av utstillinger i både innland og utland.
Mange av hans malerier er med i boken. Og man kan se og føle hans historie og hans følelser i maleriene. Maleriene er på den måte en dagbok.

Jeg har selv vært på flere av hans utstillinger og det er mye følelser i maleriene hans. Vi har også et av maleriene hans hjemme hos oss, som både David og vi, har en felles historie rundt. Det er av en sykehusprest som David har hatt med å gjøre, og som vi hadde med å gjøre da vi opplevde en spontanabort i uke 14 i 2002. Vi var på en utstilling der dette bilde hang, og vi fortalte David at den presten så kjent ut og at han minnet oss om sykehuspresten som vi snakket med i forbindelse med spontanaborten. Og det viste seg at det er den samme mannen. Maleriet av den snille sykehuspresten ble vårt.

David har blitt en respektert og stor kunstner. For en befrielse det på en måte må være å få utløp for følelsene sine gjennom kunsten slik som David gjør. Han har utrolig mange fantastiske malerier!

12190823_743152839152731_8170301528618099184_n

 

Denne boken forteller ærlig og uten filter hvordan en vellykket og fremgangsrik familiefar ble rammet av depresjon, og hele livet ble snudd brutalt på hodet.
Det er hjerteskjærende lesning.

Jeg tror at dette er en viktig bok fordi den forteller om depresjon helt fra innsiden. Jeg tror også at den kan være støttende for de som selv har en depresjon og for pårørende til noen som har depresjon.

Torsdag den 3. desember er forfatteren, David, på House of foundation i Moss og vil fortelle litt om boken og lese litt utdrag. Man kan også kjøpe et signert eksemplar av boken.
Jeg anbefaler alle å få med seg dette!

Forfatteren, David, er fra sverige, og har bodd mange år i Usa, og nå mange år i Norge. Boken er skrevet på engelsk og er svært lettlest. Den kan bestilles på Amazon.

Boken kan bestilles i Norge Her

og på Amazone

og den kan kjøpes på House of foundation i Moss.

Her er litt av det som står om David og boken på Amazone:
David Sandum appeared to have it all: a beautiful young family and a promising career ahead as a business consultant. But his life started veering off course, and upon returning to his native Scandinavia, he fell into an inexplicable, deep depression.

I’ll Run Till the Sun Goes Down is a searingly honest account of David’s struggle to overcome his crippling mental illness. After years of hopeless despair, bleak hospitalizations, and shattered dreams, he is finally saved by his art. The paintbrush becomes his lifeline.
Filled with the work of the artists who have inspired him as well as samples of his own drawings and paintings, this memoir offers both a compelling read and a visual story of David’s courageous battle with depression.

Kjære David!

Jeg er så glad for at du har gitt ut denne boken. Jeg vet hvor mye du har jobbet med den og nå er den endelig her! Jeg håper og tror at den vil styrke og hjelpe mange andre der ute til å forstå, eller bare føle støtte i sin depresjon. Også viktig for pårørende. Det er mange som lider og mange som ikke snakker om det. Dette er en viktig bok.
Jeg ønsker deg, din kjære kone og resten av familien alt godt.
Lykke til videre på veien!

Klem fra meg!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.