Dette er så søtt at jeg kan grine!

I dag har jeg vært på kjøpesenter med Silje, Mika og Levi. Det er ganske rolig der på dagtid og vi fikk kjøpt masse rart.
Plutselig så jeg noe som tok helt pusten fra meg og jeg visste med en gang at sånn, sånn vil jeg ha det om 50 år!

Jeg så to gamle mennesker. En mann og en kvinne. Mannen trillet kona si på rullatoren. Han trillet henne inn i en klesbutikk og så kom de ut igjen etter en stund. Da tok jeg et snikbilde av dem. Jeg ville vise det til mannen min for å vise ham hvordan vi skal være om 50 år.
Men vi kunne ikke dy oss. Vi måtte bort å prate med dem og spørre om det var greit at vi tok et bilde av dem og delte det med alle på facebook.
Og det var greit. De fortalte at de hadde vært sammen i 72 år, og gift i 62 år.
Om to år fyller begge to 90 år!!
De har vært sammen siden de var 16 år!!
Kona hadde begynt å høre litt dårlig og hun drev å lærte seg tegnspråk.
De var kjempekoselige!

Noe så søtt. DET kaller jeg kjærlighet altså. Det var bare så nydelig å se på dem!
Se på bilde under. Bare se og nyt!

 

Disse søte turtelduene har vært sammen i 62 år og gift i 72. Om to år er de 90 år gamle <3 De har vært sammen siden de var 16 år!

Disse søte turtelduene har vært sammen i 62 år og gift i 72. Om to år er de 90 år gamle <3
De har vært sammen siden de var 16 år!

Jeg synes det var et rørende og inspirerende syn. Kona sa at hun kjenner jo ingen på facebook. Men jeg sa at hun (de) vil kunne være en inspirasjon for andre ved å vise frem sin kjærlighet!

Å se dem var i alle fall en inspirasjon for meg. For noen forbilder! Håper jeg ser dem igjen, for nå etterpå er det mange ting jeg ville ha spurt dem om.

Jeg vil ha det sånn når jeg og mannen min blir gamle. Han skal trille meg på rullatoren <3

Vi har vært gift i 19 år til sommeren, så vi er på vei. Men tenkt så mye som ligge foran oss! Så mye å glede oss til. Mange ting vi skal gjøre og oppleve sammen. Det er stort å tenke på egentlig, at vi skal holde sammen. Det skal være bare oss to, resten av livet. Vi skal overvinne alt. Og når vi er 90 år skal vi bare humre av alle de tingene som nesten tok knekken på oss. Vi skal savne alle de slitsomme nettene med småbarn. Tenkt så kort den perioden egentlig er. Vi kommer til å savne denne tiden vi er i nå. Og vi skal glede oss over minnene, og over en hel skokk med barnebarn og oldebarn.
DET gleder jeg meg til!
Heldige meg har en mann som vil akkurat det samme som meg. Han er så stødig i sitt valg om å gifte seg med meg.
Her en kveld da vi hadde lagt oss, lå jeg i stillhet å lurte på om jeg egentlig var en god kone.
Og plutselig sa han (uten å vite hva jeg tenkte på) : «Jeg er skikkelig fornøyd med å være gift med deg altså. Jeg er veldig stolt over at jeg fikk til det. Ja det er jeg altså».

Store ord. Som om han hørte mine tanker.

Jeg er så takknemlig for mitt ekteskap. Vi er ikke perfekte noen av oss, men vi elsker hverandre og vi skal holde sammen. Vi skal bli gamle sammen og han skal trille meg på rullator. Det gleder jeg meg til!

Linda

Følg bloggen på facebook å se om vi holder ut i 72 år 🙂 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Herlig! Og virkelig noko å strebe etter! Eg lurte på om du har tenkt å skrive litt meir om korleis dokke ha lagt om kostholdet i det siste? Altså sånn som eg har forstått det, så har de kutta ned på kjøttforbruket? Vi held på med det samme, og erfarer at det kan vere litt utfordrande mtp barn.

Comments are closed