Jeg gidder ikke å trekke den boka di, sa jeg…

Jeg har sagt det før og det mener jeg: Jeg liker å trekke bøker! Synes det er morsomt. Når barna starter på et nytt skoleår er det som en stor gave til meg. Da stabler jeg opp alle bøkene som skal ha trekk på seg, og da sitter jeg å koser meg med å ta på trekk.

(Dette er absolutt ikke et sponset innlegg)

Men, disse trekkene varer ikke alltid hele skoleåret. Jeg vet ikke hvorfor, men bøkene til de yngste skolebarna blir brutalt behandlet ser det ut som, for trekket blir fillete og henger ikke på. Halvveis i skoleåret må flere av bøkene ha nye trekk!

Og som sagt, jeg liker å trekke bøker. Mange bøker på en gang. Det jeg ikke liker derimot, er når noen kommer kl 21 på kvelden og sier: «Mamma, her er en bok som må ha nytt trekk».
For det tar nemlig litt plass å trekke bøker, og det er ikke sikkert det er plass til det på spisebordet akkurat da. Jeg hater å trekke bare EN bok!!!!
Det er kjedelig. Det er ikke sånn jeg liker det.

Dette er ikke den eneste boken som må ha nytt trekk!

Dette er ikke den eneste boken som må ha nytt trekk!

Vel, jeg gadd ikke å trekke den boka. Det jeg gjorde var å bestille noen boksokker, som det heter. Sånne elastiske bokbind som passer de fleste bøker. Bare å tre de på. Og de kan brukes til andre bøker igjen neste skoleår! De har til og med et bokmerke!

Et av barna fikk et sånt et i bursdagsgave en gang. Og jeg tenkte at DET blir dyrt det, å ha sånne til alle bøkene til alle barna! Det kommer ikke på tale her i huset!

Enkelte ting prioriterer jeg. Jeg er flink til å få til ting rimelig, men enkelte ting koster jeg på meg. Så jeg bestilte en liten haug med «boksokker». Ikke til alle bøkene, men en del. Noen med bilde, noen med kult mønster (de var de dyreste) og noen ensfargede (de kostet bare 19 kr stk.)

Jeg må si jeg digger boksokker! De er kule. En uhøytidelig undersøkelse jeg har gjort (ved å spørre mine barn) er at det ikke er mange som har sånne boksokker på bøkene sine. Noen har kanskje på en eller to bøker. Men alle digger det tydeligvis, og synes at barna våre har så kule boktrekk (boksokker). Lilli og Mia har med søte kattunger på, så selvfølgelig synes alle at de er superkule og søte!

Mia og Lilli gledet seg som noen unger (noe de også er fårsåvidt) til å få dem.

Uimotståelig søte!

Uimotståelig søte! Bildet er lånt fra boksokk.no

Boksokker-4-500x374

Kult med paljetter! Bildet er lånt fra boksokk.no

Beklager litt dårlig bilde. Men kule boksokker da!

Beklager litt dårlig bilde. Men kule boksokker da!

Jeg tror nok at jeg kommer til å bestille mer av det.
Jeg synes også at det kunne være en kul gave å gi bort i bursdagssgave også, hadde det ikke det da? Ett eller to sånne boksokker. Eller ett og så annen ting ved siden av?

Hvem har prøvd boksokker, og hva synes dere?

Forresten, så bestilte jeg dem på boksokk.no. De har også noen på Europris, og antagelig bokhandlere, men det har jeg ikke sjekket.

Dette er altså IKKE et sponset innlegg. Boksokkene er kjøpt og betalt av meg.

Følg bloggen på facebook 🙂

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Ungane her nekta å bruke omslag av tøy ved ein viss alder. Dessverre. Har rikelig av dei både heimesydde og kjøpte.

    • Hva mener du med «omslag av tøy»? Hjemmesydd? For så vidt jeg vet har ikke sånne boksokker (kjøpt) vært så lenge der ute på markedet. Jeg kan godt skjønne at litt store barn synes det er flaut med hjemmesydd boktrekk (typisk ungdom).
      De store mine var heller ikke så opptatt av disse elastiske bokbindene forresten. Men de har heldigvis heller ikke så fillete boktrekk på sine. Er nok forskjell på behandlingen:)

  2. Dei boksokkane fungerer dessverre berre på bøker med kraftig perm, dei andre må jo trekkast uansett. Men dei er jo heilt supre Har byrja å bruke malepapp til dei andre bøkene. Slik til å rulle utover golvet når ein malar. Den er tjukkare enn desse andre, og held mykje betre. Dei andre trekka i fine fargar har eg gitt opp. Dei må jo skiftast igjen etter nokre månader. Heldigvis syns jentene det er greit.

  3. Ble det mye i porto?

    • Det husker jeg ikke, det er så lenge siden jeg bestilte den pakken jeg betalte for. Men det var nok ikke noe avskrekkende 🙂

Comments are closed