Strøm sammen, hold sammen: 58% nærer forholdet med Netflix.

Har dere tenkt på at netflix faktisk sier noe om forholdet ditt?

//Jeg er stolt av å være en del av netflix streamteam, sammen med bl.andre CasaDidriksen. Vi skriver jevnlig om vår erfaring med tjenesten.//

Nå er det blitt gjort en stor undersøkelse om netflix og kjærsteforhold og dette er noen av funnene: 

– Over halvparten (51%) av oss føler at å dele vår Netflix-konto er et stort steg på veien mot et seriøst forhold, og den samme andelen venter til man er i et fast forhold før man gjør det.
– 17% venter helt til man er forlovet eller gift før man deler konto og blir Netflix-offisielle.

– Når det kommer til dating og å tiltrekke seg potensielle beilere, er underholdning et hett samtaleemne. Filmer (69%) og TV-serier (63%) er de to mest populære temaene for å bryte isen på første date, og er mer populære temaer å diskutere enn både jobb, sport, politikk og mat.

Studien som Netflix gjennomførte ga også annen interessant innsikt om moderne forhold:

* Seriebriller – det er en greie:
Hver fjerde person synes en potensiell partner er mer attraktiv basert på hvilke serier de ser på.

* En moderne serieromanse: Over en fjerdedel (27%) mener at seriekompatibilitet er en viktig faktor av det å date. Faktisk ville 13% spurt ut en annen utelukkende basert på seriekompatibilitet, og menn (34%) er betraktelig mer tilbøyelig til å bli betatt basert på felles smak i serier og filmer enn kvinner (19%).

* Strøm sammen, hold sammen: 58% nærer forholdet med Netflix.

* Sofakvelden er det nye stevnemøtet: 72% av de som er gifte eller i fast forhold sier at å bli hjemme og se på Netflix sammen er et av deres førstevalg når man skal tilbringe tid sammen.

Når vi, mannen og jeg skal se på noe sammen, så er det i aller størst grad netflix vi ser på. Vi sier ikke «Hva er det på tv»?, men «Skal vi se på netflix»?
Er det sånn med dere også?
Jeg bruker også netflix når jeg står på tredemølla. Det er så digg å ha noe å se på, noe jeg kan glede meg til å se på, mens jeg trener. Det er min lille stund for meg selv.

I dag ble jeg såååå glad over en status på facebook som mannen tagget meg i, og det er en skikkelig gladmelding til flere der ute:

Mannen vet hhvordan han inviterer meg på date. Haha, han lokke rjeg med andre kjekke menn :D

Mannen vet hvordan han inviterer meg på date. Haha, han lokker meg med andre kjekke menn 😀 Hihi!

Hvilke serier følger dere med på?

Linda

Følg bloggen på facebook!

 

Om Netflix
Netflix er verdens ledende nett-TV-tjeneste med mer enn 75 millioner medlemmer i over 190 land som hver dag ser mer enn 125 millioner timer med TV-serier og filmer, deriblant originale serier, dokumentarer og spillefilmer. Netflix-medlemmer kan se så mye de vil, når de vil og hvor de vil, på nærmest hvilken som helst skjerm med Internett-tilkobling. Medlemmene kan spille av, pause og gjenoppta tittingen helt uten reklameavbrudd eller bindende avtaler

 

//Netflix-samarbeid//

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.