Koselige hverdags-glimt fra den siste uka

Hei dere! Her går det i hundre og jeg har ikke fått oppdatert så ille nøye (ja jeg er fra Fredrikstad) i det siste, så jeg tenkte å bare slenge med noen glimt fra den siste uka.
Enjoy!

Levi Mathias liker å spille piano og følger ivrig med på storebror Elias.

Levi Mathias liker å spille piano og følger ivrig med på storebror Elias.

Favorittrøya, litt snau og litt fillete, men like god!

Favorittrøya, litt snau og litt fillete, men like god! Han har knyttet seg veldig til denne trøya. Han har den under klærne hver dag og til og med under penskjorta i kirken på søndager. Innimellom må jeg jo vaske den og når den eeeeeendeliiiiiig er ferdig i vask, så er den på igjen. Jeg føler nesten for å forklare noen ganger når han har på denne på besøk hos andre at «han har klær altså, det er bare det at han ellllsker den trøya der».

Herlig besøk av en av onklene som kom og var hos os i et par dager.

Herlig besøk av en av onklene som kom og var hos oss i et par dager. Dette er en av småbrødrene mine. Mika fikk leke og kose masse med onkel, for han hadde onkel nesten helt for seg selv inntil skolebarna kom hjem fra skolen.

Kosetid med Eskil. Hver dag men denne karen er bare helt magisk bra. Her hjelper han til med å lage grønnsakskarbonader. Om det havner litt egg på gulvet gjør ingenting, Kanskje gamlehesten, hans elskede kosedyr, som ligger bak der slikker det opp :)

Kosetid med Eskil. Hver dag men denne karen er bare helt magisk bra. Her hjelper han til med å lage grønnsakskarbonader. Om det havner litt egg på gulvet gjør ingenting. Kanskje gamlehesten, hans elskede kosedyr, som ligger bak der slikker det opp 🙂

Leke litt med grønnsakene.

Leke litt med grønnsakene.

Mmmmm nam! Sånt blir det gode karbonader av!

Mmmmm nam! Sånt blir det gode karbonader av!

Levi Mathias oppdager lego. Elsker å rote oppi legokassa mens Mika Bygger ting.

Levi Mathias oppdager lego. Elsker å rote oppi legokassa mens Mika Bygger ting.

Trekløveret som er hjemme på dagtid. Fytti rakker`n som vi koser oss. Har ikke ord!

Trekløveret som er hjemme på dagtid. Fytti rakker`n som vi koser oss. Har ikke ord!

Julian vinner alltid over meg i sjakk. Men jeg gir meg ikke. En dag SKAL jeg ta ham! Jeg vinner oftest i "fire på rad " da :)

Julian vinner alltid over meg i sjakk. Men jeg gir meg ikke. En dag SKAL jeg ta ham! Jeg vinner oftest i «fire på rad » da 🙂 De firkanta terningene fungerer som «bonder» 🙂

Vel, det var alt jeg rakk for nå, for nå er det date med verdens kjekkeste!

Hadet så lenge!

Jeg har noen bra ideer som jeg skal dele med dere ganske snart, pluss at jeg vil vise dere hva jeg endelig har fått gjort nedi trappa 🙂

Følg med! 

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.