Endelig har jeg kommet videre, men hva nå???

Hei dere, da har jeg endelig fått tapetsert denne veggen ved trappen. Jeg har holdt på kjempelenge, og det har gått lenge mellom hver gang jeg har fått gjort noe. Sist jeg skrev om dette og ba dere om hjelp var i spetember 2014!!!! Det gjør meg litt flau.
Siden dette har jeg altså fjernet en stygg brystning og «reparert veggen». Jeg oppdaget to ganske store hull i sponplatene bak brystningnen. Men jeg klarte å finne en løsning på det som jeg er veldig fornøyd med, og det ble bra. Jeg har også tapetsert veggen med veggfornyer som jeg hadde akkurat nok av fra en rest. Sånn flaks!

Og nå har jeg altså fått tapetsert. Tapetet har jeg kjøpt på Rusta. Og denne lille veggen var perfekt å teste om tapetet holdt mål på. Og det gjorde den. Den var utrolig lett å jobbe med og satte seg på plass omtrent av seg selv.
Dette er absolutt ikke sponset av Rusta, men jeg er bare veldig fornøyd. De har mange flotte tapeter og akkurat nå har de 25% rabatt på tapeter, maling og gulv. Jeg har funnet drømmetapetet til soverommet vårt der også. Så nå som det er tilbud, skal jeg kjøpe de rullene jeg trenger. Soverommet vårt blir såååå fint, og jeg har lagret mange bilder over møbler, farger og tekstiler som jeg ønsker meg til soverommet. Gleder meg til å ta fatt på det. Men først, denne trappen og veggene.

Jeg lurer på hvordan jeg skal male trappen og veggen over tapetet. Skal dette være hvitt eller lyst grått?
Hvitt blir jo så fort møkkete og det synes så veldig godt. Derfor heller jeg mot en lys grånyanse.

Den andre tingen jeg pønsker litt på,er hva jeg skal gjøre i den lille «kroken» i enden av trappen. Først tenkte jeg å ha den lille kommoden der, og male den knall gul, fordi jeg gjerne vil ha et lite overraskende element her, og noe farger.
Jeg får ikke bestemt meg om jeg skal gå for det, eller om jeg skal bare ha litt ledig plass her, kanskje bare ha en fake plante i en kul potte. Det rr så mørkt i kroken der og jeg orker ikke noe å stelle med.
Skal også ha noe lys her.
Det hadde vært kult med en ledlist under hvert trappetrinn for å lyse opp trappen, men da blir det jo mye ledninger jeg må gjemme/gjøre av. Så jeg vet ikke helt. Kanskje jeg skal ha en ledlyslist langsmed lista over tapetet og på undersiden av den veggen som kommer over, for der er det akkurat plass til å feste en ledlysbånd bortover. Eller skal jeg bare ha en kul lampe hengene i kroken der nede?

Ahhhh valgets kval!

Jeg vil GJERNE har innspill fra dere hvis dere  har noen tanker her som dere vil dele med meg.

Veldig fornøyd med tapeten! Hvilken farge skal trappen males? Hvit eller lys grå?

Veldig fornøyd med tapeten!
Hvilken farge skal trappen males i? Hvit eller lys grå? (Som forsåvidt ikke er noen farge noen av de…haha)

Hva skal jeg gjøre nederst der? Skal jeg jeg behodle den lille kommoden der og male den i en kul farge, eller skal jeg ta den bort og ha en fake plante her?  Skal uansett ha lys der nede.

Hva skal jeg gjøre nederst der? Skal jeg jeg beholde den lille kommoden der og male den i en kul farge, eller skal jeg ta den bort og ha en fake plante her?
Skal uansett ha lys der nede.

Hvilken farge skal jeg ha på veggene til høyre/venstre? Hvit eller lys grå?

Hvilken farge skal jeg ha på veggene til høyre/venstre? Hvit eller lys grå?

Dere aner ikke hvor stygt det var her nede før. Det var brystning på veggen i en stygg farge.

De store gutta har rom her nede i det som før var kjellerstua/tvstua. De har stor plass og får være litt i fred når de har venner på besøk.
Jeg gleder meg til å bli ferdig med dette lille prosjektet. Jeg har som mål å bestemme meg for hvitt eller lyst grått på veggene og trappa i morgen, så jeg kan kjøpe maling og sette igang. Og bli FERDIG!
Så fort dere å komme med innspill hvis dere har.

Jeg elsker å pusse opp. Jeg er utdannet interiørkonsulent og min andre drøm er å holde på med interiør. Dette er en stor lidenskap jeg har. Jeg har lyst til å drive for meg selv egentlig med dette slik som Hege Wølner gjør (her er facebooksiden hennes). Det hadde vært drømmen. Men det tar tid å komme dit hun her, så jeg tenker at jeg skal jobbe på Flûgger når jeg en gang kanskje har lyst til å jobbe. Enn så lenge bruker jeg kreativiteten og interiørkunnskapene og denne lidenskapen i hjemmet.

Følg med på progresjonen. Det frister meg ofte å starte på et nytt prosjekt før jeg er helt ferdig med det jeg holdt på med. Men nå SKAL jeg gjøre ferdig trapp og vegger før jeg går løs på soverommet.

Vel ok, innspill?

Linda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Ville tatt lys grå på vegger og trapp, kanskje i forskjellige nyanser for å få litt brytning ( det er vel grå i tapeten som du kanskje kan matche. og ja, mal kommoden i ei knallgul farge og la den stå, det blir tøfft 🙂

    • Jeg har allerede kjøpt en grånyanse til veggen. så jeg tenker det er safest. Er glad i farger, men det er lettere å ta det på detaljer, som kommoden eller noe sånt 🙂

Comments are closed