«Er man medlem i over 58 grupper liksom, såeeeee…..»

Det er to grupper på Facebook som jeg administrerer, og det er «Hjemmemammaer» og «Store familier i Norge«. Bare søk om å bli medlem dersom dere faller inn i de kategoriene altså 🙂

Men, det var ikke det jeg skulle si. Det jeg skulle si, var at når noen søker om å bli medlem, så ser jeg også hvor mange grupper vedkommende er medlem i. Når jeg ser noen er medlem av 58 grupper og sånn, så har jeg tenkt at ..»liksom….58 grupper! Det er da veldig mange da. Kan noen virkelig ha interesse av såååå mange grupper?»
Eh…Helt til jeg bare for morro skyld telte opp hvor mange grupper jeg selv er med i, og det var *kremt* ikke mindre enn 119 grupper!
Så jeg var altså den værste av dem alle!

imagesJeg tok en titt på hvilke grupper jeg er med i, og jeg fant ut at jeg faktisk har interesse for alle gruppene.

Det er noen «Del din blogg»-grupper, gjenbruk-grupper, DIY-gruppe, ammegrupper, tøybleiegrupper, hjemmeskolegrupper, familiegrupper, menighetsgrupper, matgrupper og ja alt mulig rart som jeg er interessert i, tilsammen hele 119 grupper!

Nå har jeg gått igjennom gruppene og har nå fjernet meg fra hele 4 grupper! Så nå er jeg med i bare 115 grupper 🙂

Så fra å tenke at de som er med i mange grupper kanskj er litt ukritiske til hvilke grupper de joiner…har jeg skiftet tankegang og tenker heller at «WOW, for en engasjert person med så mange interesser!»

Hvor engasjerte er dere?

Hvor mange grupper er dere med i?
Er det noen som er med i flere enn 119 grupper?

Linda

Følg bloggen på Facebook, kanskje jeg lager noen flere grupper, haha! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. Morsomt at når det gjelder andre, så tenker du «Det går da an å være litt kritisk» – men når det gjelder deg selv, så er man plutselig engasjert 🙂

  • Linda C. Hagen

   Hehe. eyeopener. Jeg syntes det hørtes mye ut med 58 grupper. Trenger man det liksom? Men nå vet jeg at ja, det trenger man, hvis man har så mange interesser så trenger man det. Da er man ikke ukritisk likevel, men har mange interesser og mye engasjement. Så da jeg så nærmere på saken måtte jeg endre synspunkt gitt. Som i andre «saker» også. Det er bra det, å få seg en liten smell 🙂 Har opplevd at spam-greier har blitt medlem av gruppene mine og spammet ned hele gruppen, derfor sjekker jeg litt enkelte søkere om de ser ut som uekte pesoner og hvis de er med i mange usammenhengende grupper blir jeg litt skeptisk og tenker at det er noen som skal spamme ned igjen. Så greot å følge litt med 🙂

 2. Jeg måtte telle gjennom nå, og kom til 113 grupper… Så jeg ligger definitivt på samme nivå som deg 🙂 Her går det mest i sygrupper, gjenbruksgrupper, grupper om cøliaki og melkeallergi, kristne grupper, grupper for ME-syke og grupper om diverse håndarbeid og DIY. Tror nok også jeg vil kalle meg engasjert, og ikke minst evig optimist som drømmer om myyyye mer håndarbeid og DIY enn jeg noengang vil rekke over… 😉

  • Linda C. Hagen

   Hehe, det er vel bare bar å ha store drømmer. Men vi får sikkert gjort mye, og det er så mye som inspirerer som man kan komme over 🙂

 3. Ha ha ha Nei, Linda, du er slett ikke den verste!! =D
  Gikk i gjennom dette, for noen dager siden, det var faktisk flere hundre.
  Men nå har jeg moderert meg ned til ca. 250.
  Får da slett ikke tid til å sjekke innom alle jevnlig, så flere «forlat gruppe,» må til.

  • Linda C. Hagen

   Hihi, ja det var mange grupper altså 😀 Kjekt med en gjennomgang innimellom, haha!

Comments are closed