Spennende planer på soverommet

Jeg har sååå store planer for soverommet! Jeg har kjøpt inn tapet for lenge siden og gleder meg stort til å sette i gang. Det er så morsomt å tapetsere og det blir så fint med en gang. Først må jeg bare gjøre ferdig trappe-prosjektet. Holder på å male trappa, noe som er perfekt å gjøre disse varme dagene ettersom det er så varmt og tørkeforholdene er helt optimale.
Men uansett, her skal dere få se ha som er ideen min for soverommet. Det blir så fiiint!!

gardin2 gardin3 gavl klokke lampe MS_20401423_2-ItemBig nattbord pute pute2 pute3 sengetøy 3 sengetøy teppeVel, så dette er altså fargepaletten og sånn ca det jeg vil ha. Det eneste jeg har så langt, er den tapeten, så får jeg se hvor nær jeg kommer de andre tingene. Det skal bli så godt med litt fornying av somerommet!

Cant wait!

Linda

Følg med på dette prosjektet på facebook og instagram og snap (absolutt_hjemme)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.