Noen ønsker deg iPhone, andre ønsker seg rent vann

15357069_10153873577487315_784048299_n-png

 

Jeg henger veldig etter i alt jeg skulle ha gjort. Vi har hatt besøk av sykdom i desember og det passer som regel veldig dårlig å miste halvannen uke i desember. Skulle ha ordnet ditten og datten, men alt jeg har gjort de siste 10 dagene er å pleie syke barn. Bære, stryke, holde. Tenk så heldig jeg er, og barna er. De har mammaen sin her til å steller med dem når de er syke. De har det varmt  og rent og godt. Og jeg, jeg er frisk nok til å være der for dem. Det spiller vel ingen rolle om det er desember og mye som skulle vært gjort. Ikke alle har det så godt når de er syke, selv om det ikke er noe gøy å være syk. Jeg føler stor takknemlighet for at vi har det så godt, og at vi har hverandre. Jeg tenker mye på det når jeg tenker på de organisasjonene som jeg støtter. Det å tenke på at så godt som vi har det,  er det slett ikke alle som har. Jeg kan gi barna rent vann, og jeg kan vaske dem og jeg kan vaske klær og sengetøy og alle 10 i familien kan sove godt og trygt i rene senger.
Vi har det jammen godt!
Det setter ting litt i perspektiv nå i jula som vi ønsker oss så mye forskjellig, at andre ønsker seg kanskje bare rent vann, litt mat, noen klær, en mamma, et hjem.

Vi har handlet masse julegaver de siste dagene. Jeg føler for å runde av nå. Synes det blir mye. Jeg synes at det er viktig å gi til de som virkelig trenger det også. Hvis man vil gi til en veldedig organisasjon, er det ikke så lett å vite hvilken man skal velge.
Innsamlingskontrollen har lista over godkjente veldedige organisasjoner, så her er det bare å velge og vrake bland alle på lista.

Jeg kjenner ikke absolutt alle disse organisasjonene, men jeg kjenner Adra – som drives av syvendedagsadventistene og gjør mye godt arbeid, og selv er jeg støttespiller for Leger uten grenser, og vi er også Redd-barna- faddere. Det er godt å kunne hjelpe andre, og hva med å være ekstra raus nå i julen?

 

Jeg ønsker dere alle en fin jul!

Linda

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.