Tusen takk 2016

Da var vi på enden av 2016 og jeg klarte å avslutte året med å rygge inn i en parkert bil. Den parkerte bilen gikk det ganske bra med, men vår bil gikk det litt verre med. Det ordner seg nok. Jeg fikk skrevet min første skadeskjema da, og det var jo kjempemorsomt 🙂

Vel, så hva skjedde i 2016 og hvordan gikk det egentlig?
På våren tok vi to av barna ut for å ha hjemmeskole med dem. Det er jeg så glad for at vi gjorde. Vi lærte mye og det var en kjempefin erfaring. Hun ene startet på skolen igjen (en annen skole) i oktober.

Barna fikk være med på et kodeverksted der de lærte å programmere og lage sine egne filmer. Teknisk museum i april 2016.

Barna fikk være med på et kodeverksted der de lærte å programmere og lage sine egne filmer. Teknisk museum i april 2016.

Jeg bygde en 3-etesjers køyeseng til barna. April 2016. Denne er jeg veldig stolt av. Den er laget av matrealer fra en gammel køyeseng og matrealer vi hadde i hus etter andre prosjekter. Den kostet bare en eske med skruer!

Jeg bygde en 3-etesjers køyeseng til barna. April 2016. Denne er jeg veldig stolt av. Den er laget av matrealer fra en gammel køyeseng og matrealer vi hadde i hus etter andre prosjekter. Den kostet bare en eske med skruer!

Så var det 17. mai da...

Så var det 17. mai da…   Oj, nå ser jeg at Elias har vokst skikkelig siden dette bildet ble tatt! 

Vi var på "Allsang på grensen" og fikk se Marcus og Martinus, som vi er stoore fan av!

Vi var på «Allsang på grensen» og fikk se Marcus og Martinus, som vi er stoore fan av!

Mika lærte seg å sykle (3 år gammel) og vi dro på sykkelturer i juli. Han var kjempeflink.

Mika lærte seg å sykle (3 år gammel) og vi dro på sykkelturer i juli. Han var kjempeflink.

Jeg var med på "Kjære mamma" og det var kjempefint!

Jeg var med på «Kjære mamma» og det var kjempefint!

Jeg fikk endelig pusset opp trappe, trappeveggen og kommoden nedi der. Jeg spurte dere om tips til pynt til kommoden og fikk forslag om å lage en bolle av pærler. Det har jeg nå gjort, men har bare ikke fått vist dere det ennå. Det kommer...

Jeg fikk endelig pusset opp trappa, trappeveggen og kommoden nedi der. Jeg spurte dere om tips til pynt til kommoden og fikk forslag om å lage en bolle av pærler. Det har jeg nå gjort, men har bare ikke fått vist dere det ennå. Det kommer…

Jeg begynte på Spenst igjen, til barnas store glede, for da kan de boltre seg i aktivitetsparken på 600 km2.

Jeg begynte på Spenst igjen, til barnas store glede, for da kan de boltre seg i aktivitetsparken på 600 km2.

Lilli har lært å strikke luer.

Lilli har lært å strikke luer. Her jobber hun i hjemmeskolen. Strikking har hun ikke lært av meg, men av den ene bestemoren sin. 


Vi var også med på TV2 hjelper deg der vi testet julekort. Det ble skikkelig kaos, men veldig morsomt.

Vi var også med i TV2 hjelper deg, der vi testet julekort.

Vi var også med i TV2 hjelper deg, der vi testet julekort.

Jeg sitter med opplevelsen av at jeg var ganske mye sliten i 2016, men at det også har vært mye gøy og koselig. Jeg skulle så svært gjerne gå ned 30 kg. Det har jeg absolutt ikke klart, men jeg har klart å gå opp ytterligere 5 kg. Så da har jeg en jobb å gjøre i 2017!

Jeg er glad for at 2016 er over og jeg lover at 2017 skal bli et år der jeg er flinkere til å fordele kreftene mine og si mer «nei» til ting jeg ikke orker, og bruke litt mer tid på meg selv.
Samtidig fryder jeg meg over nok et år der jeg har vært mye sammen med familien min og vi har kost oss mye sammen, med pizza hver fredag, deilig lørdagsfrokost hver uke, og jeg er så glad for at jeg har så mange barn som er så flinke til å bidra hjemme, både med godt humør og hjelpsomhet.
Jeg er også takknemlig for å ha en mann som støtter meg og hjelper meg så mye.

Vi har det godt sammen, og jeg gleder meg til et nytt år med den store fine gjengen min!

Linda

Følg oss gjerne på Facebook! 

2 Comments:

  1. For en fin treetasjers køyeseng! Det er mulig jeg må la meg inspirere av denne om noen år når alle tre barna mine må dele ett rom. Men nå får tvillingguttene først bli født og vokse noen år før noen av dem skal opp i høyden.

  2. For ett flott år og familie, ønsker dere alt godt for det nye året!

Comments are closed