Skal jeg aldri bli ferdig?

Jeg synes jeg alltid holder på med ett eller annet stort prosjekt her i huset. Noen unger skal få nytt rom, noen trenger å få rommet ommøblert, noen hyller flyttes på og det ene fører det andre med seg og plutselig er hele huset på hodet.

Men det værste er at jeg blir jo aldri ferdig! Det er alltid noe som skal forandres på, ryddes i, organiseres osv. Som nå. Jeg fant ut at jeg ville ha mer plass rundt spiseborde og flyttet en hylle som stod litt dumt. Satte hylla på jenterommet der den passet perfekt. Tok en annen  hylle ut fra rommet deres og begynte å organisere et bibliotek i kjelleren og flytte alle bøker fra stua som jeg ikke MÅ ha umiddelbart tilgjengelig, ned der. Masse jobb. Det er helt utrolig hvor mye det er i en bokylle når det ligger strødd utover. En annen ting er at det blir en god haug med udefinerbare ting som jeg også må ta stilling til og gjøre av.
Jeg kom ganske langt i dag og må fortsette i morgen. Håper jeg kommer langt da også. Det er veldig befriende å kaste en god del, og å få tatt ut alt i en hylle å fylle den på nytt, kun med det som skal være der.

Ja her er det jo bare å sortere og gjøre av alt her. Enkelt og greit! Eh…

Bare rot, så her blir alt tatt ut, ryddet, kastet og plassert på nytt.

I det siste har vi funnet ut av vi skulle ha planter igjen. Vi har ikke hatt det på leeenge, for jeg er ikke noe flink til å ta vare på dem. Det blir mannen som får hovedansvaret for plantene. Vi har vært på plantasjen å handlet mange fine planter. Det har vært så morsomt og det har blitt så mye finere i stua. Vi har også kjøpt nye gardiner til alle vinduene i både stua og kjøkkenet. De er ulike men passer perfekt sammen og utgjør en nydelig helhet.

 

Jeg har, som noen kanskje har fått med seg, malt kjøkkenstolene med Annie Sloan Chalk Paint. Kjøkkenet har jeg faktisk også malt med Chalk Paint. Det var morsomt. Det har vært stor forandring her i det senere.

Annie Sloan Chalk Paint Old White på Paris Grey, pusset og lakket.

Ferdig malt kjøkken. Det ble en mix av Provance i graderinger, og Paris Gray. Overskapene har også fått farge nå, de ble Paris Grey der, og lysnet Provance der jeg har glasskap. Disse skapene var så stygge og slitte uansett at jeg tenkte at her var det bare å prøve seg litt frem. Jeg synes det ble kult. Akkurat her på dette bildet gjenstår det litt flikking her og der. Og nye gardiner! Det var 50% på Kid for to uker siden:)

Jeg bare fortsetter å fornye litt med maling her. Har noen fine og morsomme planer på gang i stua 🙂 Ja og så må jeg jo ikke glemme å rydde og sortere alt som samler seg. Det må jo bare tas. Det går fremover og når jeg får tatt litt hver dag, så blir det bedre og bedre!

Linda

Følg med oss på Facebook. 

Annie Sloan Chalk Paint er relativt nytt i Norge, men den er 25 år gammel. Det er ikke så mange som vet om denne malingen, og endel som har hørt som den men ikke helt vet hva det dreier seg om eller hvor man får tak i den. Du kan lære mer om den hos Linda på Østre Kjærnes Gård og hos Hege i Inspirasjonshuset i Brummundalen. 

Begge to holder jevnlig worshops. I vinterferien  holder Linda en workshop der du kan ta med deg et lite møbel som du vil male og du lærer litt om tekniikker og hvordan du kan bruke wox.

Og bare så det er sagt, så er ikke dette sponset, jeg er bare veldig hektet på denne malingen 🙂

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

  1. Litt hver dag, da kommer du i mål. Jeg har som mål å rydde selv, litt hver dag. En skuff her. Et skap der. Og sånn går no dagan! 😀

    • Ja det blir sånn. Jeg har for tiden planer om å ta alt, så nå er det veldig mye på gang. Noen ganger nytter det ikke bare å rydde i en hylle liksom. Den må tømmes og ting på plasseres på nytt. Da har jeg også kastet og kassert halvparten 🙂

  2. godt det ikke bare er her… synes jeg ikke gjør annet enn å rydde alikevel hoper seg seg opp litt her å der..
    digger fargene på kjøkkenet !! er det sånne farger på andre siden å??

  3. I feel ya! 🙂 Det ene fører ofte til det andre, har jeg erfart. Jeg forstår fortsatt ikke helt hvordan det å rydde plass til en fryser på kjøkkenet medførte at jeg plutselig stod i gangen og rydda i gardiner og sånt, men sånn ble det. Hehe. Lykke til!

Comments are closed