NY FARGE PÅ SKUFFENE – CHALK PAINT

Inneholder produktlink

Som noen kanskje har fått med seg, har jeg helt dilla på Chalk Paint for tiden. Det føles som om det vil vare livet ut.
Uansett, jeg har nylig malt en kommode som skal passe inne på det nyoppussede soverommet vårt er hovedfargen er mint/turkis.

Først malte jeg kommoden hvit og skuffene i rosa, turkis, gul og grønn. Jeg ble aldri helt fornøyd med det. Så nå har jeg malt alle de tre nederste skuffene i den samme fargen som skuff nr to. Det ble bedre synes jeg. Annie Sloan Chalk Paint kan du få kjøpt hos forhandlere, min nærmeste er Kalkfryd på Østre kjærnes gård. 

Jeg vil ha noen innslag av rosa på rommet, så rosa inngår liksom i fargepaletten jeg har i hodet mitt. Sjekk dette innlegget for hva jeg ønsker med soverommet. Det blir så fint, og jeg er veldig fornøyd med tapetet, som er akkurat den som er i det tidligere innlegget ang. planene for soverommet. Tapetet er fra Rusta og er veldig bra å jobbe med.

Nå lurer jeg på om jeg kanskje heller burde hatt den øverste turkis og resten hvite… hm…

Sjekk den herlige lille gutten som ligger og sover i den store nye senga!

Vi har nettopp kostet på oss en stor, deilig kontinentalseng fra Svane, med Intelligel og latex-overmadrass (fancy saker, haha). Jepp, enkelte ting prioriterer vi og det er veldig deilig med en litt bredere seng. De 20 cm ekstra har jammen meg mye å si!

Jeg har endel interiør å få på plass på soverommet, som bilder, gardiner, male skapdørene, knagger og sånne ting. Jeg fundere på om jeg skal ha gardinene hengene fra nesten opp til taket, eller like over vinduet, og om de skal rekke til gulvet eller ikke. Mye å tenke på, haha!

Følg gjerne bloggen på Facebook:) 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.