SLIM FOR VELDEDIGHET

Lilli har i ett år nå, jaktet på den perfekte oppsrkiften på hjemmelaget slim. Hun har prøvd alt som er og har pløyet gjennom hundrevis av videoer på youtube i jakten på slim. Huset har til tider sett ut som et laboratorium og hun har ønsket seg lim og andre slim-ingredienser der andre barn heller vil ha godteri.

Men, det har altså gitt resultater. Hun har funnet den ultimate oppskriften på slim som ikke klistrer seg, som er elastisk, som er flytende og fast på samme tid.

Dette slimet ble så populært at da hun hadde det med på skolen fikk hun mange bestillinger. Men, dette slimet er jo ikke gratis å lage. Ingrediensene er faktisk litt dyre. Jeg sa at hun kunne ikke lage og og bort gratis. Da ble løsningen at hun kunne ta betalt for det og samtidig donere noe av inntektene til veldedighet. Det ble barnekreftforeningen lokalt her vi bor som fikk overskuddet. Med Vipps er det jo superenkelt å finne en organisasjon å støtte. Ved neste runde, tror jeg vil vil støtte Stine Sofies stiftelse. Kjøperne sier også at foreldrene synes det er fint at det går til en god sak.

Veldig elastisk og morsomt å leke med!

Fornøyde kunder.

Kule farger! Det lukter også nydelig!

Etter at noen i klassen hadde kjøpt slim, fikk hun flere bestillinger til småsøsknene deres også. Her har hun nok funnet seg en liten bizniss 🙂

Hun holder på med slim hele tiden. Etter hva jeg hører er det mange foreldre som ikke vil at barna skal holde på med å lage slim hjemme fordi det blir så mye klin. Og jeg kan skrive under på at det blir mye klin. Men, det er verdt det når jeg ser hvor lykkelig hun blir av dette og det gjennombruddet hun har hatt! Hun har vært mye skuffet over mislykkede forsøk. Hun har lært mye engelsk av dette og hun har lært mange kombinasjoner som ikke funker, hun vet hva hun skal gjøre for å få det glatt, fastere, mer rennende og mindre klistrete. Hun har lært å innhente informasjon. Dette begynte hun med da vi hadde hjemmeskole og dette har vært et fantastisk prosjekt! Jeg er glad hun ikke har gitt opp og for at vi har holdt ut alt klin og rot som dette prosjektet har ført med seg.
Andre foreldre kan jo bare kjøpe slim av Lilli og så slipper de dette klinet hjemme. For jeg skjønner godt at de ikke vil ha det altså, haha 🙂

3 Comments:

  1. Helt fantastisk! For en stå på vilje, jeg er glad hun lykkes!

Comments are closed