Gjenbruk av sykkelhjul

For en god stund siden viste søsteren min meg noe kult hun hadde sett på Pinterest. Det var en hule av sykkelhjul og med klatreplanter som klatret oppover og dekket den og gjorde den helt nydelig!
Sånn ville også jeg lage, og nå er jeg ganske nær. Mangler bare noen få (endel egentlig) hjul til og at jeg sår noen planter og at det vokser, så skal det bli så fint!

Vi har tatt vare på alle hjul fra sykler vi har kastet og vi da naboen spurte om vi ville arve 6 sykler, sa jeg «»JA»!

Sånn som dette skal jeg lage. (Lånt fra Pinterest og DENNE siden.)

Er i gang, men trenger mange flere hjul! Det var Eskil på 7 og Lilli på 10 som satte sammen det meste her og de syntes det var så gøy! Denne her er litt mindre enn på bildet over tror jeg, og hvis jeg ikke får mange nok dekk (i år), kan jeg bare lage en halv-iglo så lenge og så adde på fler felger når det dukker opp. 

Tøff fyr som går rundt i hagen vår.

Lilli har laget en hytte så lenge mens vi venter på å samle resten av hjulene.

Hva kan jeg lage eller gjøre med disse dekkene fra hjulene? Tips mottas!

Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med denne fantastiske blomster/sukkerert-hytta! Barna kommer til å kose seg sånn der inne og den vil se kjempefin ut! Nå må jeg bare kassere noen flere av syklene våre, og hvis noen skal kvitte seg med sykler, så send dem til oss!!! Serr, gjør det!! Kanskje får jeg nok til å gi til søsteren min også som vil lage en sånn 🙂

Følg med på dette fine hageprosjektet og følg gjerne bloggen på Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Sjekk finn.no for sykler! For ett kult prosjekt!!!

    • Linda C. Hagen

      Mulig jeg gjør det, men det er lettere hvis folk duper syklene sine i gården vår:) Jeg har jo ikke plass til så veldig mange sykler i bilen samtidig 🙂

Comments are closed