Heng gardinene høyt!

Jeg har hengt opp nye gardiner på soverommet og i stua. Det jeg har gjort for å skape et inntrykk av et større vindu og større rom, er å henge gardinene helt opp mot taket. Det gjør virkelig stor forskjell!

Jeg måtte da ha nye gardiner ettersom de nå ble for korte. Nye gardiner måtte jeg ha på soverommet uansett fordi jeg har pusset opp der og skulle ha nye gardiner.


 

I stua har vi også nye gardiner og de er sååå mye finere enn de jeg kjøpte på Kid for litt siden. Det er dårlig utvalg der av gardiner som er så lange. De har på IKEA, men de nye kjøpte jeg på Gekås i går. De var billige også. 199 for en pakke med to fag. Jeg trengte to pakker.

Skulle så gjerne tatt bilde lengre unna, men det var så rotete og fullt av handleposer overalt, haha. Men jeg ville vise hvor fine de nye er .

Ja ok da, dere tåler vel å se litt poser og rot. Her er gardinene fra takhøyde. Skal skru opp et feste til på midten som jeg tilfeldig vis fant i dag (visste jeg hadde det et sted). Det øverste bildet har de nye gardinene, og det nederste har den gamle gardinen, som byttes ut omgående den også!

Vi var altså på Gekås i Ullared i går. Vi hadde med 6 av barna, for alle trengte nye klær. Det var ganske slitsomt egentlig. Gutta fant litt, mannen fant endel og jentene fant litt forskjellig.

De har veldig mye fint i kjøkken og interiøravdelingen. Det er her der jeg liker best å være! Og veldig gode priser er det også. Det tar 3 timer for oss å kjøre dit. Mannen og jeg vil dra dit igjen en dag å kjøpe ting til huset.

Har dere vært på Gekås? Eller ønsker dere å dra dit?
Hva syntes dere som stedet?

Følg oss gjerne på Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

 1. Har aldri vært der. Men høres ut som en opplevelse! Gardinene ble kjempefine, og soverommet så veldig fint ut!

  • Linda C. Hagen

   Ja, takk! Jeg er veldig fornøyd med soverommet. Detaljene er jeg ikke helt ferdig meg ennå, men det blir kjempefint! Det er så digg å våkne opp i et nydelig rom!

 2. Har vært på ge kås mange ganger. Skal dit i sommer også på vei ned til Danmark og på vei hjem igjen fra Danmark overnatte på hotellet der. Vi har kjøpt mye tøy til ungene og til oss selv også opp gjennom årene og vi er fornøyd med det vi har kjøpt.Vi regner 6timer dit med stopp fra Drammen.

 3. Vanja - mamma til to, snart tre

  Jeg var der sist helg med mine to søstre og mor. Aldri vært der før. Storkoste meg og stresset ikke siden vi hadde hele dagen på oss. Overnattet et lite stykke unna fra fredag til søndag, så brukte vi lørdagen der. Jeg har to små på 2 og 4, og venter tredjemann i september, så dette var en avkoblende jentetur 🙂 perfekt med en slik tur uten mann og barn, særlig når man har en mann som ikke liker å handle. Kunne aldri tenkt meg å ta med meg små barn dit ihvertfall, for det hadde bare blitt slitsomt og stress…mine hadde ikke hatt tålmodighet, og jeg hadde ikke fått sett alt jeg ville. Sååå billig der, og mye bra! Så vurderer å ta en tur med mamma hver høst og kjøpe bla. julegaver 🙂 og så så mye bra leker til barna, og klær ikke minst! Kjøpte 7pk med sokker til barna til 49,90.

  Stå på videre, elsker bloggen din! 🙂

Comments are closed