Endelig fikk jeg malt skapene på soverommet!

Jeg har fundert lenge på hvilken farge jeg skal ha på skapdørene på soverommet. Veggene er turkise med grå/sølv blomstermønster og ellers er lister, døra, gardinene, gardinstanga hvit og senga er grå. Nattbordet er hvitt med fargede skuffer (rosa og turkis).

Først malte jeg en dør grå og en dør turkis for å se litt, selv om jeg på forhånd hadde sett alt for meg og egentlig bestemt meg for hva som ville bli finest, men jeg måtte jo prøve.
Jeg maler med Annie Sloan Chalk Paint og den grå blandet jeg med ca en del Paris Gray og 4 deler Old White, og den turkise ca 1 del Provance og 4 deler Old White og en til med litt mer Provacne i.  Det er ikke en overdrivelse at jeg elsker denne malingen.

Min eldste datter var der da jeg malte og hun spurte om jeg virkelig liker på  male. Jeg svarte at når jeg maler, så er jeg skikkelig lykkelig. Jeg elsker å male og å pusse opp. Spesielt å male! Og spesielt med akkurat denne malingen. Man skulle nok tro jeg er blitt sponset, men den gang ei. Jeg betaler gladelig for hvert spann maling jeg kjøper!

Hva synes dere? Turkise dører eller grå dører?

Vel det ble går dører. Uheldigvis så hadde jeg akkurat litt for lite grått igjen, sånn at det turkise skinner igjennom. Flaks at det var døra i midten, så er det i alle fall symmetrisk. Det er jo ikke såååå lett å blande nøyaktig den samme fargen igjen, men jeg får vel prøve på det, for jeg syntes det turkise skinte litt vel mye igjennom.

Det ble grått, men akkurat litt for lite grått til å dekke over det turkise, så jeg må ha litt mer maling ?.

Slik så det ut før:

Før var dørene beige, som nå ikke passer i rommet lenger. Vifta i taket skal byttes ut med en nye vifte vi har på loftet som er brun og stygg, men som jeg bare skal male hvit, så blir det lækkert! På dette bildet er også rammen rundt skapdørene gulnet hvit – ÆSJ! Nå er de blitt hvite og fine:)

Men da må jeg først kjøpe mer maling! Og da skal jeg kjøpe maling til ytterdøra også har jeg tenkt.
Egentlig skal vi bytte den, men jeg vet ikke om vi får gjort det i år heller, så da kan jeg uansett teste litt farger på den:)

Det som er så bra med denne malinga, er at den er så lett å jobbe med og man kan bare male i alle mulige retninger, det trenger ikke å være «pent» liksom, for det blir det uansett. Det holder med ett strøk, den tørker på 20 min, den er ikke giftig så jeg kan male med barna rundt meg (selv om jeg foretrekker at de er litt unna akkurat når jeg holder på – selv om det ikke alltid er tilfelle).

Hvis noen vil bli med meg til Kalkfryd for å kjøpe malingen, så bare rop ut, så kan vi dra sammen.

Følg gjerne bloggen på Facebook og følg med på det ferdige resultatet av hele soverommet ?.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Det soverommet blir skikkelig rålekkert!!!

  2. Så fin maling! Har du erfaring i hvordan denne holder seg? Tenker på å vaske av etc. Eller må den vokses for å holde seg godt?

    • Linda C. Hagen

      Du må enten smøre på wox eller lakk. På f.eks bordplater er det best med lakk, for det må vakses realtivt ofte. PÅ kjøkkenskapene har jeg også wax. Jeg ELSKER denne malingen!
      Men altså, all maling kan få en skade ved litt røff behandling 🙂 Denne malingen er bra og det beste er at den er så vakker og det er så kult å bruke den!Og det går så fort! Du kan bli ferdig med et møbel på en kvel liksom!

Comments are closed