Her kjøper jeg Annie Sloan Chalk Paint

Jeg kjører ca 20 min fra der jeg bor og et lite stykke innover i skogen helt til enden og jeg kommer til Østre Kjærnes Gård, som er kjent fra «Hver gang vi møtes». Denne gården og nabogården brukes av artistene og crewet under innspillingen.

Her er det rett og slett bare vakkert! Jeg tar gjerne med barna for å se på alle dyrene også. Vi hadde en kjempefin dag, og vi var så heldige med været. Det startet å regne akkurat da vi var ferdige og hadde satt oss i bilen.

I Chalk Paint-butikken, som holder til i kjelleren i det vakre huset, er det mye inspirasjon og masse møbler som Linda har malt med Annie Sloan Chalk Paint.

I kurslokalet/butikken

På låven har familien et kjempefint lokale som kan leies til selskaper som komfirmasjoner ol. Lokalene er dekorert med Annie Sloan Chalk Paint-malte møbler og veggene har Linda malt så plankene ser ut som drivved. Utrolig fint!

Denne veggen er malt så det ser ut som drivved.

Kjepmesøte Alpakkaer! Det var to små der som var bare 1,5 uke!

Og kule griser!

Kanin!

Annie Sloan Chalk Paint er over 25 år gammel, men har ikke vært i Norge så lenge. Den selges hos enkelte slike koselige steder som dette. Her er Facebooksiden.
Jeg kjenner også Hege i Brumundalen hvor man også kan få kjøpt denne malingen. Det var her jeg først kjøpte maling i fjor sommer da mannen og jeg var en tur i Hamar der han er oppvokst. Jeg har fulgt Hege og hennes interiørprosjekter i mange år.
Dere kan tro jeg ble glad da jeg oppdaget at jeg kunne få kjøpt denne malingen uten å reise 3 timer. Nå reiser jeg kun 20 min!

De som har fått det med seg vet at jeg er veldig opptatt av gjenbruk. Jeg sjekker først finn.no og bruktbutikker før jeg kjøper nye møbler. Denne malingen gir nytt liv til ting jeg vil fornye og ting jeg finner på loppemarked.
Jeg elsker den og har blitt helt avhengig, hvis man kan bli det av maling. Ja, det kan man, for jeg er jo blitt det:)

Her er noe av det jeg har malt:

Kommode jeg har malt i «French Linen» og med klar og mørk wox.

Utrolig deilige farger. Den øverste skuffen er i original Provance, og de nedover er iblandet litt og litt mer Old White.

Annie Sloan Chalk Paint Old White på Paris Grey, pusset og lakket.

Jeg håper flere tester denne malingen, for den er helt fantastisk! Søk gjerne på Pinterest etter «Annie Sloan Chalk Paint» så dukker det opp masse masse fint!!

Følg gjerne bloggen på Facebook for mer om Chalk Paint! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.