Kakeboken du MÅ ha!

ANNONSE

Hei alle bakeglade og alle som av og til har lyst til å lage en superfin kake til avkommet! Nå har selveste Bjørn-Ali gitt ut en fantastisk nydelig kakebok med trinn for trinn-beskrivelser over hvordan du selv kan lage fine figurer og blomster og mønstre og smaker og flotte detaljer på din neste superkake!

Bjørn-Ali er mannen med sans for detaljer og boken bærer også preg av dette. Boken er rikt illustrert med bilder av lekre kaker, alt fra barnekaker til bryllup til porson kaker.
Jeg er så utrolig glad for at jeg fikk mulighet til å sikre meg et eksemplar av boken hans, for denne skal jeg ha det mye gøy med! Med så mange barn som jeg har, er det jo alltid noe å feire! Og da må man jo ha kake!


Sjekk ut Facebooksiden til Bjørn-Ali !

Denne kan bli din!

Kakeboken er lagt opp slik at den er enkel å bruke med fargede bokser for henholdsvis «Inngredienser, bunn, fyll og montering». Da er det jo så mye lettere å følge med så man gjør det riktig! Og dessuten ser det så veldig pent ut i boken.
Den er delt inn i kapitler som «Barnekaker, dessertkaker, porsjonskaker, cupkakes, festkaker, dekor og Bjørn-Alis avsløringer, som jeg allerede har lært mye av ved å kikke i boken».
Vi får også et rørende innblikk i hans historie som virkelig er til inspirasjon.

Utrolig smart inndeling av fargekodede bokser for «Ingredienser, bunn, fyll og montering»! Oversiktlig og fint:)

Trinn for trinn-beskrivelser som alle kan få til (med litt øvelse).

Marshmallowsblomster, så søte!

Lær å lage en Minion!

Dette er en stor og svært innholdsrik bok av en mann som har et unikt kakebaketalent! Han har vært med i hele tre bakekonkurranser på tv, og han vant «Det stora tårtlaget» der han ble innvitert til å bli med og stakk av med seieren og ble kåret til årets kakedesigner i Sverige!

Boksignering!

I morgen, fredag 14. juli finner du Bjørn-Ali  på Mosseporten kl. 13- 15.

På lørdag 15. juli finner du ham på Rygge storsenter fra kl 12!

Boken «Fantastiske drømmekaker» får du kjøpt i bokhandlerne på disse stedene og på bokhandlerne i mosseområdet, samt i nettbutikken.

Se den søte detaljen for sidenummer 🙂

Wow!

Jepp, dette skal jeg lage!

Woooow!

Sååå fin!!

Er det mulig sier jeg! Er det mulig!!??

Sjefen selv!
Ønsker Bjørn-Ali all mulig lykke og suksess! Han holder til i gangavstand fra oss og vi kan når som helst rusle bort å spise litt Bjørn-Ali-kake 🙂

 

 

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Wow!!! Så mange flotte kaker, da du!!!

    Det må jo ta en hel dag og lage slike kaker???

    Står det forventet tidsbruk også, forresten?

Comments are closed