Hyttetur, eventryskogen og Hamar – bildedryss

I Eventyrskogen

I uken som var, pakket vi med oss alle vi hadde plass til og dro på hytta til svigermor. To av barna var hjemme, for vi har ikke plass til mer enn 8 personer i den store bilen. De to som var hjemme syntes det var helt fint å være hjemme. De hadde egentlig ikke så lyst til å dra på fjellet.

3 timers kjøretur er det til hytta. Den er liten, koselig, uten strøm og innlagt vann. Svigermor er flink til å gjøre det koselig og vegger og tak er malt i søte farger. Ikke noe trehvitt og det er sååå bra! Hurra for svigermor! Jeg vet om noen som nærmest mener at trehvite vegger bør være fredet, altså ikke males eller røres. Jeg synes trehvitt er kjedelig og blir for mørkt. Malt panel er utrolig vakkert!

Vel, mannen min sin bror bor oppi høgget der, så vi grillet hos dem før vi kjørte den siste halvtimen opp til hytta.
Da vi kom til hytta, var det bare å rigge oss til der vi skulle sove. Det var sent da vi kom frem.
Etter mye styr, sovnet vi alle sammen. Jeg våknet altfor tidlig. Det ble ganske lyst veldig tidlig.
Vi sov 7 stk i stua, og en sov på det søte, knøttlille soverommet.

Mannen tok med de som ville, ut for å gå en tur. Det var så søtt! Lille Levi var på hyttetur og møtte sau på nært hold. Levi syntes det var så morsomt å gå rundt der og han var så nydelig da han undersøkte ting og viste meg ting han fant og fortalte om det på sitt søte 2-åringsspråk.

Vi hadde en kjempekoselig tur med mye lek, spill og latter. Vi var en tur i Eventryskogen, på Koigen i Hamar og badet, og vi var på en ny stor, flott og fin lekeplass i Hamar. Der likte barna seg kjempegodt og de løp fra seg før vi inntok Peppes pizza.

Hilse på sau.

Landskap rundt hytta.

Utsikt

På tur ved hytta. Pappa og Mika.

Eventryskogen

Koigen

Peppes!

Jeg sov sammen med Levi og Mika.

Koseguttene!

Se de kule fargene! Og alt rotet vårt 🙂

Fra stua og inn mot det koselige kjøkkenet!

Mia liker hytta!

Det ble en del «Gjett hvem».

Hvis du er i Åsmarka, Moelven eller skal forbi der, kan jeg trygt anbefale å ta en pause i Eventyrskogen. Der kan man ta matpakka eller grille medbragt mat.
Vi likte oss så godt på hytta. Det er jo utrolig at vi ikke har brukt den tidligere. men det skal vi i alle fall gjøre fremover!
Det var godt å ha gode samtaler uten avbrytelser av pc, tv og sånne ting. Vi kom bokstavelig tettere på hverandre. Naturopplevelsen der er fantastisk!
Flere av oss likte ikke utedo. Selv synes jeg det bare er sjarmerende.
Merkelig nok tok jeg ikke bilder av hytta utvendig. Den er skikkelig liten. Kjempesøt! Vi har tenkt oss oppover igjen om kort tid, og da skal vi male veggene utvendig. Må jo jobbe litt mens man er der 🙂

På tampen av sommerferien nå, skal vi til Arendal der Lilli på 10 er spesielt invitert til å lage slimet sitt og vise det frem på scenen. Det blir kult. Det er forresten i morgen!

Ha en knall dag videre!

Følg oss gjerne på Facebook!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.