På tusenfryd med alle 8 barna!

Det høres kanskje ut som galskap på dra på Tusenfryd med 8 barn, men vi var ganske fornøyde med å kun miste to barn av syne en gang hver. Så det var ganske bra!

Det var mot slutten begge gangene. Jeg gikk for å ta Speedmonster sammen med Lilli og Elias. Mannen og de andre ventet ved benkene ved siden av Nightmare.
Da vi kom fra karusellen, som jeg forøvrig lovte Lilli at jeg ikke kom til å hyle på (tok skrekkelig feil), spurte jeg hvor Mika var. Men det var det ingen som visste. Vi spredde oss litt og så etter ham. Plutselig var han bare der igjen. Han hadde bare gått for å se på meg ta karusellen. Så han var egentlig ikke borte. Det var bare det at vi ikke så ham den lille stunden. Litt skummelt likevel.

Den andre som ble borte var også helt mot slutten. Da får alle helt krampe og må løpe å ta én karusell til før det stenger. Mia løp for å ta en karusell med noen venner hun traff, og jeg misforsto hvilken karusell det var og ventet feil sted. Men, hun gikk bare rett til bilen etterpå der vi alle møttes, så hun var ikke egentlig borte. Dessuten er hun jo såpass stor at hun vet hvordan å få tak i oss.

Det var en kjempefin dag for alle sammen. Alle over 10 år gikk sammen og tok alle de store karusellene, mens de over 39 og de under 8 holdt sammen og tok de litt mindre karusellene.

Eskil som er stor nok til å ta enkelte karuseller sammen med en voksen, ble med Silje og Mia. Jeg turte ikke å ta Thunder coaster med ham, så det var bar han kunne bli med de andre litt også.

Jeg fikk sneket meg unna noen ganger og ble med på Spinspider. Den har jeg ikke fått lov av Mia å ta på 10 år. Da var hun med på Tusenfryd mens jeg tok den og hun var livredd for at jeg skulle dø, så jeg måtte love å ikke ta den igjen noen gang. Men, nå fikk jeg altså lov.
Det kan virke som om jeg ikke husker hvor heftig den var, eller så har jeg rett og slett blitt gammel og litt mer redd av meg. Jeg sa jeg ikke skulle hyle, men det var jo ikke mulig å la være!

Mika er pappas store alibi til å ta alle de karusellene han faktisk tør å ta 🙂

Levi sov ganske mye.

Selv om vi var spredd overalt, samlet vi oss til felles lunch. Vi har hjemmelaget pizza hver fredag, så dagen før (som var fredag) lagde jeg ekstra mye som vi kunne ta med til lunch. Så hadde spar tilbud på blant annet smoothie til 10 kr. den uken, så da hadde vi med det også. Pluss vann såkalrt!

Levi og pappa

Elias, Lilli og meg i kø for å kjøre Spinspider! Julian og Silje var også med på denne turen.

Nesten alle her er oss. Alle frem til mannen i rød t-skjorte. Fra venstre: Mika, Eskil, Lilli, meg med Levi i vogna, Mia, og så Julian, Silje og Elias (med sorte klær).

Mmmmm…pizza!

Sommerfuglene!

Her er bilene våre som venter på oss. Bremsene på den store hang seg hele veien hjem og dette vil koste oss over 3000 kr. Så, sånn går no dagan!

Aller er enige i at vi hadde en kjempekoselig tur!

One Comment:

  1. Dere er litt av ett skue! Ser ut til at dere hadde en kanon dag, da!

Comments are closed