Et øyeblikk av livet

Annonse

Hvis jeg skal ha ord på veggen, vil jeg ha noe som inspirerer meg, selv om det kan bli litt klisjè. Mange er lei klisjeèr som «Love, Live, Laugh» og «Hope» og slikt. Men, det finnes så masse annet man kan ha på veggen, som humor! – Noe man kan le av, som muntrer deg opp og minner deg på at livet ikke bare er alvor – men også lek.

Jeg liker også store bilder jeg selv har tatt av barna. Det er koselig å ramme inn et øyeblikk av livet, et minne du kan ha på veggen. Bildet trenger ikke å være korrekt engang, sånn teknisk altså. Hvis det betyr noe for deg, er det mer enn perfekt. På den måten synes jeg at bilder man tar selv, forstørrer og henger opp er mye mer ekte og vel så flotte som bilder tatt hos fotograf.

Hos bgafotobutikk.no kan man bestille egne postere i tillegg til et kjempestort utvalg av postere med humor, natur, kunst, sitater, mote etc.
Her er noen av mine favoritter:

Min sønn, Eskil på 8 år er betatt av røde pandaer og har stadig på seg en rød pandadrakt. Jeg tenker på ham når jeg ser denne.

Denne er morsom! Vi har hatt det mye gøy med sangen med denne teksten. «Now watch me whip, now watch me neh neh».

Denne….fordi jeg føler meg truffet!

Da jeg kikket gjennom bgafotobutikk, fikk jeg en ide! Hva med å lage en Årbok for hele familien eller kanskje til og med en til hvert barn? Med bilder, tegninger, kinobilletter og andre ting. Dette hadde vært en kjempefin og personlig gave som ville blitt satt pris på år etter år.

Stort utvalg av fotoalbum.

Store innrammede postere er kult, gjerne to ved siden av hverandre.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

  1. Jeg måtte bare innom og sjekke der i går. Det ble handlet noen julegaver ja ? og topakning med film til instax-kameraet til jul.

  2. Så kule ❤️ Tror jeg må inn å bestille noen til det nye soverommet vårt og til kaspian sitt nye rom 😉

  3. Jeg har hentet pakken jeg bestilte derfra i dag! Så spent!!!

  4. Jeg ønsker med den plakaten med vaskeråd. og flere med den. Fine postere.Men også annet

  5. Den ideen med årbok er jo fantastisk! Tenk så fint å se i om noen år.

  6. Årbok er jo genialt! Og super gave til besteforeldre! Takk for tips!

Comments are closed