Vinn en wheeler bug eller gavekort

//Annonse//

 

Oppdatering: Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet.

Tid for en kjempefin giveaway til dere!
Nå kan dere vinne en Wheely bug fra Lekeakademiet.
Klikk HER og se de ulike insektene/dyrene dere kan velge mellom og kommenter med hvilken du vil ha hvis du blir trukket ut som den heldige vinneren!

Leveringstiden er 2-4 dager.

Dette er en vinner hos meg!

 

Denne leken passer fra 1.5 år. Den er stødig og kan rulle alle veier. Frem, tilbake, til siden og rundt seg selv. Den har en hard kjerne og er trukket med mykt skum og PU-overflate og er pvc-fri.

Jeg for min del synes jo at den er kjempesøt!! Har sett den innimellom på interiørblogger der den utgjør endel av interiøret i et koselig hjem med barn. Den er kjempesøt!

Trekningen skjer på søndag, da rekker lekeakademiet å få den i posten på mandag. Pga julerush så kan det jo hende det tar litt mer enn 2-4 dager akkurat nå. Men jeg har tidligere mottatt pakker derfra innenfor 4 dager.

Lekeakademiet har et enormt utvalg av skikkelig bra leker for barn. Leker som underbygger og utvikler fantasien, leker som utvikler lese og skriveferdigheter, leker for kreativitet og leker for finmotorikk pluss mye mer! Det er fantstisk å finne så mye bra på ett sted!

Men dere, meld dere på konkurransen. Og du, hvis du kunne tenke deg noe helt annet, så kan du også velge å få et gavekort på 500 kr. istedenfor som du kan bruke på hva du vil hos Lekeakademiet.
Det kaller jeg en meget fleksibel samarbeidspartner!

HER finner du de ulike insektene/dyrene du kan velge mellom. Hvem liker du best?

Lykke til! Del gjerne med alle dere kjenner 🙂

Trekning på søndag!

//I samarbeid med Lekeakademiet//

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

23 Comments:

 1. Jeg liker veldig godt den bia du har delt, men marihøna kommer på en god annen plass. Men, da bonusbarnebarnet nærmer seg 3 år og pjokken er 7 så blir jeg med i trekningen av et gavekort <3 Nyt dagene, Linda! Med alle dine, – og ikke minst alt du står på og håndterer 😀 klem

 2. Åh, har var det ikke lett å velge! Min snart 1,5 åring kaller alle dyr for vovva, men selv så synes jeg musa var kjempeskjønn =) Om jeg blir den heldige ønsker jeg musa som Jakob kan få til jul =)

 3. Bia var absolutt kulest! Men aller helst vil vi nok vinne et gavekort! ?

 4. Vil gjerne være med i trekningen.

 5. Vil gjerne vinne gavekortet.

 6. Musen er søt og vil hvert fin å gi til mistemann på 1 og bror på 3 år. 2 minste gutten av 11?

 7. Musa var jo helt rå?

 8. Jeg vil supergjerne vinn et gavekort!! Lekeakademiet har så masse fine leker, og jeg har faktisk kjøpet alle (barne-) julegavene derfra i år – etter å ha blitt kjent med butikken gjennom bloggen din, Linda 🙂

  Hvis jeg vinner vil jeg kjøpe et piratfort fra Le Toy Van til de minste ungene mine som har skikkelig piratdilla for tiden.

  Klem fra KristinB, som stadig er her og leser, selv om jeg dessverre sjelden tar meg tid til å kommentere!

 9. Vi gjerne være med i trekninga, så bestemor (til 7) kan ha noe artig til barnebarna.
  God Jul

 10. Så søte! Ønsker tiger eller bie her i heimen?

 11. Ønsker å vinne tigeren til jenta mi.

 12. bien til emma og pernille

 13. Min lille datter på kun 2 mnder har lagt sin elsk på insekter, så vil gjerne vinne bien til min lille snuppe 😀

 14. Jeg håper vi vinner gavekort her!!!!

  For en flott premie!

 15. Musa 🙂

 16. Hildora Willemoes Hansen

  Kunne tenk meg tigeren.

 17. Marihøna er supersøt. Til mitt fadderbarn.

 18. Musa var jo herlig ❤

 19. Vi har allerede marihøna. Blir mye brukt. Vi ønsker oss gavekort. God jul 🙂

 20. Jeg vil gjerne vinne gavekort til guttene mine!?

Comments are closed