Dag 4 i detoxen + en rotete og slitsom dag

I dag er dag 4 i detoxen og det har vært en rotete og slitsom dag.
De to første dagene gikk veldig greit. Dag 3 hadde jeg vondt i hodet, men det kan også komme av at jeg ikke sovnet før 03.00 på natten.
Dag 4 har vært en travel og slitsom dag, og i tillegg går jeg inn i pms-perioden. Lurer på om det er en dårlig kombinasjon. Barna har vært litt ville og det gjør meg sliten. På dag 4 kan man bli litt sliten i musklene. Vet ikke om jeg har merket noe til det. Kanskje alt annet har overdøvet det i såfall.

Men, på dager som dette, tyr jeg gjerne til sjokolade. Hadde jeg ikke gått på denne detoxen nå,  hadde jeg spist sjokolade. Jeg er også sulten. Og går på do heeeele tiden.

Dager som i dag er grunnen til at det er så vanskelig å fokusere på meg selv og min helse og vektnedgang. Og disse dagene er det ganske mange av. Da snakker jeg ikke om hodepine eller å være trøtt. Men den hektiske hverdagen med stor familie og mange små barn.

Jeg måtte også ommøblere litt i stua fordi Mika klarte å velte en hylle over seg. Det gikk helt fint meg Mika, ikke en skramme. Men hylla slo seg og den måtte jeg kaste ut. Dermed hadde jeg veldig mye jeg måtte finne andre plasser til. Den hylla var full av brettspill, og de er jo ikke dekorative noen steder egentlig.

VIS MEG GJERNE HVOR DERE HAR DERES BRETTSPILL!

Vel, så stua flommer over av brettspill og litt andre ting. Jeg bestemte meg for å ikke ha noen hylle der i det hele tatt, men flyttet pianoet inn i kroken der hylla stod. Vi trenger større plass til et større spisebord, så det var egentlig hell i uhell. Men, problemet er jo at varmepumpa henger jo midt på veggen der, og når pianoet ikke lenger står midt på veggen, men ca. en meter lenger inn i hjørnet, så syntes jeg det ble så ubalansert!

Rot fra ende til annen! I sofaen står en ekse med julepynt jeg sanket sammen i dag. Det skal opp på loftet. Ved siden av pianoet OG på spisebordet står en del av det som var inni den hylla som falt.

 

Interiørblader fra 2013 og fremover. Jeg har bestemt meg for å stoppe abbonnementet, Nettopp fordi det blir så mange etterhvert. Men, jeg elsker dette bladet. Hm, mulig jeg beholder abbonnementet likevel Men, nå kvitte meg med blader innimellom. Man kan jo ikke ta vare på ALT som kommer inn døra her.

Men, varmepumpas plassering får altså stå sin prøve. Vi trenger et større spisebord, og når vi får skaffet oss det, måtte vi ha flyttet pianoet litt uansett. Så nå er jakten på et større bord i gang. Vi får ikke plass til mer enn 10 rundt bordet, som er oss alle. Og vi har jo besøk titt og ofte, så flere plasser må vi ha!

Godt at hektiske dager som dette ikke er hver dag.
Jeg må nok bruke noen dager for å komme helt i mål med stua nå.

Forresten så er ALT dere kan se av møbler i stua bruktfunn. Piano, spisebord og stoler var gratis, med unntak av tripp-trapp-stolen som jeg kjøpte brukt for 250 kr for maaaaange år siden. Sofaen er også kjøpt brukt.

Les mer om mine mål og planer for 2018.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

8 Comments:

 1. Jeg skal ta bilde av vår oppbevaring av spill i etterpå. Men vi har en skuff i en ikea Hemnes seng og en fin boks fra ikea ??❤️

 2. Fortell oss litt om detoxkuren din -trenger litt inspirasjon kjenner jeg… Hva spiser /drikker du , og hva spiser drikker du ikke i denne 28 dagersperioden?

  • Linda C. Hagen

   Det er basert på ren mat og kosttilskudd og en te. Så jeg spiser mat altså. Fire ganger om dagen. Den første uken er veldig streng, fra uke to kan jeg spise mer andre ting også enn den første uken. Gleder meg til det! Spiser kylling, fisk, vilt, egg, urter. Dag 6 nå og jeg har gått ned 6, 2 kg. Det er en bra start. Men jeg har laaaaangt igjen å gå:)

 3. OMG, brettspillproblemet! 🙂 Jeg er SÅ letta over å lese at det ikke bare er meg. Her er de stappet inn i ymse skuffer og skap, totalt uten system på noe som helst. Jeg må finne en løsning på det der..! 🙂

 4. Kremt… Stapper alt inn i bokhyllene oppe utenfor lekerommet til guttene, der det er plass dyttes de inn ??
  Så jeg skal spare deg for det bildet!

 5. Hva med å lage ett bord selv????

  • Linda C. Hagen

   DER sa du jammen meg noe Anja!!!
   Jeg har jo laget en tre etasjers køyeseng, så jeg klarer sikkert å lage et bord også 🙂 Oj oj oj, nå satte du igang noe! Nå må jeg rett på pinterest for inspirasjon!

Comments are closed