Videobånd og smalfilmer er ikke tapt!

//Reklame for digitalisering av videobånd og smalfilmer//

Jeg ble både overrasket og glad over å finne ut at det finnes et firma som digitaliserer videobånd og smalfilm. De tar seg også av lysbilder, negativer og lydbånd også og legger det på dvd, cd, eller usb.

Viktige minner på videobånd og smalfilmer
Da jeg var liten så vi på film som foreldrene våre hadde filmet av oss barna.
De gamle filmene trodde jeg faktisk var tapt.

Jeg traff min utkårede under et skuespill for 21 år siden. Vi har skuespillet på vhs. Men hvem har vhs nå? Jeg har noen bilder av dette, men opptaket på vhs trodde jeg ikke var mulig å få sett på lenger. Men det er det!!
Jeg gleder meg til å få vist det til mine barn. Og ikke minst- få sett det selv!

Her er vhs-kasseten og bilder fra stykket. Jeg er i blå kjole og faktisk så er min avdøde far, som barna aldri fikk møtt, helt til høyre på det nederste bildet. Så gøy det skal bli for oss alle å få sett hele dette skuespillet! Mannen min spilte musikken i stykket og jeg hadde hovedrollen. OG….det var her vi først traff hverandre.

Minner fra videobånd og smalfilmer
Så, for all del, om du har gamle videobånd og smalfilmer, eller noe slikt – ikke kast det! Send det til BGAminner og la dem hjelpe å ta vare på det.

 

Hadde ikke det vært en fantastisk overraskelse for besteforeldre, oldeforeldre og alle sammen egentlig!?
-Å kunne vise frem den filmen og de bildene som alle trodde var tapt!?
Det er jo gjerne dyrebare familieminner av den viktigste slekta i verden. DIN slekt!

Ta vare på minnene!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. For ikke å snakke om å vise frem til ungene!

  2. Tenk så mye verdifullt som ligger bortglemt i dårlig format!

  3. Ja til å bevare minner for fremtidige genarasjoner ? og da må man henge med på teknologien!

Comments are closed