Et evig ryddeprosjekt

Det føles nesten som om  jeg holder på med et evigvarende ryddeprosjekt! Jeg driver og organiserer da vettu.
Alt skal få sin plass. Jeg har innskrenket og kvittet meg med utrolig mye. Men, så er det jo endel ting og bøker og sånt som jeg gjerne vil fortsette å ha.

Nå var jeg så heldig at svigermor skulle kvitte seg med noen bokhyller. Slike hvite Billy-hyller fra IKEA. Og det er akkurat et par slike jeg trenger. Når jeg får de på plass i korridoren nede i kjelleretasjen, så får jeg nok plass til det meste, skulle jeg tro. Inkludert all min Annie Sloan Chalk Paint maling og tilbehør. Alle gamle bokser med bilder. Barnebøkene skal få plass der nede også.

Det er liksom alltid noe jeg skal forandre på. Har holdt på lenge og det føles som om jeg aldri blir ferdig!
Men altså, det går jo fremover. Stadig vekk kvitter jeg meg med søppel, avlagte klær og andre ting.

Det blir nok bra til slutt!
Dette er et av målene mine for dette året. Nemlig å komme skikkelig i orden.

Nå mens det er for kaldt på loftet, som også skal få gjennomgå, jobber jeg i huset litt overalt.
Det er så deilig å kvitte meg med ting!

Det skal bli så fint her i disse hyllene. To hyller til kommer opp her. De skal romme barnebøker, spill og Chalk Paint, og sikkert litt til.

Jeg LEEEEEENGTER etter ORDEN!

Hva med deg? Har du alt helt i orden, eller er du også litt sånn underveis?

Vil du ha med det oppdateringer om mitt ryddeprosjekt, så følg gjerne Facebooksiden til bloggen. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

  1. Nå har jeg orden. Du ville spydd i hittil tre ukjente vinkler om du kom i Kosekroken. Men det er ro i hodet, det er bra!

    Lykke til med ryddeprosjekt!

  2. Årets mål er å komme i orden og å få ut ting. Vi har alt for mange ting. Men vi har begynt. Det er bra berre det. Lykke til videre med prosjektet ?

  3. også jeg yrdder. Vi har tatt bokhyller og bokskap, klesskapet til gutta, hyller og skap i stua, men boden og klesboden står for tur. Men, da må vi ta alt ut. Jeg mener helt ut, så vi må vente til det våres. Fint prosjekt for en dag eller to i påskeferien, kanskje?

  4. Orden, ja… Det er virkelig Den Store Draumen her også. Begynner å få skikk på det, sånn sakte men sikkert.

  5. Her gjør jeg ikke annet enn å organisere, rydde og kaste ut ting føler jeg. Og akkurat når jeg tror jeg er ferdig, er det å’n igjen ?
    Kjenner igjen følelsen! Men det kjennes riktig så bra ut når man er ferdig med rydde-prosjekt!lykke til ??

  6. Det er orden i alt som ligger i skap, for der må jeg ha oversikt. Men jeg stresser ikke over litt rot rundt me ellers, for da ser jeg jo hva som ligger der 😛 Hehe, men som Anja skriver over her er det orden i hodet =)

Comments are closed