5 tips til et gjennomført tema på barnerommet

//I samarbeid med Kilands.no//

5 tips til et gjennomført tema på barnerommet

1. Fargepalett. La oss si du vil ha temaet «skog» i barnerommet. Fargeplaetten blir naturlig etter dette, som for meg i alefall, er grått, grønt og brunt. Utover dette kan du variere i mange ulike grønne, brune og grå toner.

Utifra temaet «Skog» passer det å velge farger fra denne paletten. Man kan variere litt i grønntoner, slik det også er i skogen. Jeg ville muligens styrt litt unne den spygrønne på store flater.

2. Gjenbruk.  Har du en kommode, kan du male den i en av fargene i fargepaletten. Kanskje til og med ulike farger på skuffene. Sjablonger av skogsdyr kan du finne rundt omkring, og vipps så har du en spesialdesignet kommode.

3. Skattejakt i huset. I temaet skog passer det fint med naturmatrealer, som f. eks. kurver. Jeg ville styrt unna for mye plast akkurat her. Gå rundt i huset og se om du har noe oppbvaringsmøbler/kurver som kan egne seg i temaet «skog».  Let i kjeller og på loft!

4. Tekstiler mykner opp et rom. Det herlige teppet i bomull er rolig, koselig og et litt annerledes bil-teppe. Du får kjøpt det her, i et teppeparadis hvor du finner tepper til alle rom og formål.
Anbefaler å sjekke ut det enorme utvalget og de gode prisene hos Kilands.no.
Gardiner velger du lett utifra fargepaletten. Det MÅ ikke være med mønster fra skog, og kan godt være ensfarget.

Jeg falt for dette søte teppet med èn gang jeg så det. Noen få dager etterpå, kom det i posten!

Søt detalj på teppet. Fin rev!

Et annet søtt skogsdyr.

5. Dekor.  Man trenger ikke masse ekstra dekor, det kan fort bli for mye. Det er fint om det man likevel skal ha på et barnerom er dekorerende i seg selv.
F.eks. fine robuste kurver, leker av naturmatrealer, hyller og kommoder som er malt innenfor fargepaletten, bilder fra temaet og sengetøy med skogsmotiver som ugle, kanin og andre skogsdyr og gjerne noen søte myke kosedyr i gule, rev osv.

Nå kan jeg nesten ikke vente med å sette igang å male gutterommet. Jeg er så glad for inspirasjonen jeg fikk gjennom det søte teppet fra Kilands.no.

Hvis du vil følge med på forvandlingen av gutterommet, så følg gjerne bloggen på Facebook. Jeg kan ikke garantere at det går fort altså, men fint skal det bli! Pr. dags dato er rommet lyst lilla med blomster på veggene, så det er på tide med en forandring som appellerer mer til de tre guttene som bor der nå.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Fikk så lyst til å fornye stua når jeg leste innlegget. Den trener å freshe opp ..

  2. Kilands.no har utrolig mye fint!
    Og i alle prisklasser! Man blir jo ikke annet enn inspirert av å titte på siden deres!

    Kjempesøtt teppet du har!

  3. Hei! Super blogg! Kjenner du andre blogger som også skriver om hjemmeskole?

    • Hei! Tusen takk. Jeg driver å sjekker om andre også skriver om hjemmeskole, og kommer tilbake til det 🙂

Comments are closed