«Du skal bli bestefar» – Slik kan du si det!

/Annonse/

Jeg kom på noe helt genialt! En genial måte å fortelle at foreldrene skal bli besterforeldre på. Det er jo en stor nyhet, ikke sant!?

«Du skal bli bestefar»

Jeg har sett mange måter å formidle nyheten på, men ikke denne som jeg nettopp kom på.

Hvorfor ikke pakke inne en skikkelig fin bestefartrøye fra Dovre og gi til din far?
Ikke si med en gang hva budskapet er, la han bare være litt forvirret en stund.
Be han prøve den og så sier du: «WOW, den bestefartrøya kledde du virkelig! Du kommer til å bli en fantastisk bestefar!»

Hæ? Var ikke det originalt?
Du finner forresten mer der den bestefartrøya kommer fra. For om ikke den tilkommende pappaen allerede rangler rundt i huset om  natten, så er det en viss fare for at han kommer til å gjøre det når en liten baby er kommet i hus.

Han vil trenge en god morgenkåpe. Badekåpe. Slobbrokk….kalll det hva du vil. Jeg kaller det morgenkåpe. Han vil trenge det når han har sin tørn med å tusle med urolig baby om natten, eller har sin tørn med å stå først opp.

 

Dette synes småbarnsmødre er sexy

Gi ham eventuelt et par pysjamasbukser han kan dra på seg når han må ut av senga. For det må han nemlig, hvis han skal ha noen mulighet til å forføre sin kjære noen gang igjen. Da MÅ han ta sin tørn med den nyfødte, slik er det bare. Ikke noe er så sexy som en mann som lar sin kjære sove lenge og som tar sin tørn om natten. Jeg LOVER!

Han kan prøve forfører-lykken i stilige boxere fra Dovre, som han kan ha under morgenkåpa. Det kommer til å funke. Garantert!

Dovre er Norsk, holder høy kvalitet, er stilig og behagelig!

//Annonse//

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

  1. Det var faktisk en veldig smart ide!
    Og den bokseren der var sexy, du 🙂

  2. he, he her i huset har bestegartrøyer blitt brukt lenge før begrepet bestefar kom inn i huset. ?så lur måte å fortelle nyheten på. by the way, jeg har alltid likt de hvite trøyene til Dovre godt ?

  3. Finnes ikke noe med sexy enn en voksen mann som tar ansvar og sin del av jobben. Men han trenger ikke bli sjuk på veien tilbake til senga! Original idé!

  4. Så fin den bestefargenseren var. Tror den hadde sett fin ut på en ung kropp også 🙂

  5. Jeg digger bestfarsgenesere!!
    Den var kul! Og jeg likte måten å fortelle nyheten på ?

Comments are closed