Oppussing av to bad ++

Vi har levd med to stk dårlige bad i snart 11 år! De holder ikke Norsk standard, er ikke tette og er i tillegg stygge. De lekker ikke altså, men er ikke tette. Jeg har prøvd å kamuflere så godt jeg kan med maling og godt humør.

Nå har vi altså fått refinansiert og kan pusse opp begge disse badene!

Vi har hatt god tid kan du si, til å tenke på hva slags bad vi vil ha. Men nå som vi brått står der og skal velge fliser og sånt, så er det plutselig ikke å god tid!

Oppussing av to bad – endelig!

Fliser og alt skal bestilles, samt innredning og blandebatterier. Skal vi ha dusj oppe og badekar nede, eller omvendt?
Får vi plass til BÅDE dusj OG badekar på ett av badene?
Store fliser eller små?
Pyntefliser og i såfall hvor skal d være? Får vi til en nisje i dusen, badekaret?

Det er litt bra det er TO bad som skal pusses opp, for da kan vi jo lettere får det slik begge vil ha det. Jeg vi ha det delikat og koselig og litt spa-feeling. Han vil ha det mer røft og maskulint og veldig moderne.
Jeg vil også ha det røft og moderne.

I hodet mitt har jeg sett jeg for meg begge badene og på Flisekompaniet fant jeg omtrent akkurat slik jeg har sett for meg!

Jeg liker disse pynteflisene!

Noe slikt har jeg sett for meg. Beige vegger, hvit innredning. Delikat, to servanter og jeg vil ha like bredt speilskap. har så langt sett pris fra 900 0(rabatt) til 25 000 på omtrent lik innredning på 120 cm.

På bad 0ppe har jeg tenkt: Beige fliser, hvit innredning, og litt pyntefliser.
På bad nede har jeg tenkt: Grå røffe fliser og sort innredning.

Begge bad skal mykes opp/pyntes med fine kurver, krakker og planter og jeg tror jammen meg vi skal skaffe oss en hel haug nye håndklær også, som passer både oppe og nede.

Det store problemet er: VI FÅR JO ALDRI SNAKKET SAMMEN???
Og NÅR skal vi ha tid til å dra ut å sanke inntrykk og priser???

Jeg er redd dette ikke blir en lett prosess. Og så vil jeg jo at vi skal velge riktige fliser. Samtidig vil jeg liksom ikke ha noe som alle andre har. Men igjen, det er jo viktigst at VI liker det da!

Det kommer til å bli så fint!!!

 

Mer oppussing!

Det stopper ikke her. Vi skal nemlig innrede loftet også. Der skal vi ha to soverom og et liten gang/stue imellom. Da får Lilli og Julian soverom der oppe.

Vi håper også å få byttet ytterdøra,
pusse opp gangen som er veldig slarkete,
legge nytt gulv i stua/kjøkkenet,
kjøpe nytt kjøkken,
sette inn en stor skyvedør ut mot verandaen
og sette inn ny ytterdør i kjelleren.

Altså – først konser vi på bad og loft.

Så greia er at vi må jo prøve å få pengene til å vare lengst mulig.
Noen få ting kan vi gjøre selv, men det meste skal settes bort. jeg mener…. jeg har nesten ikke tid til å henge opp tøy engang liksom, så ting MÅ bare settes bort!

Kjør på! Hvor har dere kjøpt fliser? Fornøyd? Hvor kjøpte dere baderomsinnredning? Fornøyd? Kom gjerne med tips og erfaringer. Tar imot alle tips og ideer!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Du er så kreativ og flink og handy så det blir gøy å følge med hvordan du7dere ordner det =)

  2. Vi pusset opp badfør jul.Vi kjøpte fliser på norfloor. Innredning på bølgen flis og VVS. Vi endte opp med gråtoner, og 10×10 decofliser i dusj og bak toalett. Frittstående badekar med fastmontert blandebatteri. Innredningen i grå hvor man ser trestrukturen og bollevask. Må bare få anbefalle stikkontakt i speilet, så slipper man å ha det synelig på vegg. Masse lykke til med oppussing! Kjempe deilig med noe nytt?

    • Linda C. Hagen

      Det hørtes lekkert ut! Ja, skjult stikkkontakt!!! Vi gleder oss til nye bad altså!!

  3. Har ingen tips men jeg heier sånn HØYT på dere. Jeg VET det blir bra!!!

  4. vi har steinbelegg på glvene, og hvite matte plater på veggen. kunne aldri blitt mere fornøyd! hatt fliser før og vil aldri tilbake dit. har eksra stor dusj, 90*12ocm, badekar med kulvmotert blandebatteri, og antikk stil dobbelvask. badet er 10, 2 kvm. smalt og avlangt. pass på å ha dype nok vasker! masse lykke til! teenker det blir fint=)

Comments are closed