Annie Sloan Chalk Paint – før og etter

Det er en stund siden jeg ble ferdig med å male den flotte gamle sjenken jeg fikk gratis via Finn.no.
Jeg har bare ikke hatt tid til å ta bilder, men NÅ dere…har jeg fått gjort det, og jeg er stolt over å få presentere dette flotte møbelet. Ingen har lik! Den ser ut som om den er hentet fra et gammelt slott!
Griselekkert!!

Her står skjønnheten. Bildet er fra Finn-annonsen. Slik så den ut før jeg malte den. Den mangler en skuff, og må ha nye knotter.

Her er et inspirasjonsbilde jeg fant på pinterest, som jeg tar utgangspunkt i. 

Nå følger bilde av hele møbelet. Ja, barna hadde drevet og pærlet, så derav perler over hele gulvet. Hylla over passer overhodet ikke inn og skal bort etterhvert. Men altså, fokuser på møbelet 😀

Jeg har malt ett strøk i fargen Duck egg blue. Deretter har jeg tørrbørstet med Old White. Så et lag med clear wax, og et lag dark wax svakt og på detaljer. Og deretter har jeg smurt på gliding wax bright gold på detaljer, som her – på kanten øverst. Dark wax har festet seg i «groper» og sammen med tørrbørsting av old White får det nydelig frem detaljer. Jeg elsker den kanten i front!!

Jeg lagde til en hylle der det manglet en skuff. Nye knotter fra Clas Ohlson

Vakkert slitt og gulldetaljer.

Dette møbelet gjør man ferdig på en kveld. Man kan virkelig lage seg unike møbler med Annie Sloan Chalk paint.

Nå skal vi pusse opp kjøkkenet og da må denne skjønnheten flytte på seg. Jeg har egentlig ikke plass til den, så mulig jeg må selge den. Bu-hu!!

Hvis du har lyst til å prøve chalk paint, så får du kjøpt det hos forhandlere. I Norge er det bare 5 forhandlere. (Tror det er 5, om ikke 4). Du får altså ikke kjøpt denne malingen i vanlige malingsbutikker. Du må til en forhandler.

Den som er nærmest meg (Østfold-området) er Kalkfryd i Våler. 15 min fra Moss.
Du finner også Hege i Brummundal, som holder til i Inspirasjonshuset, som du kan se fra 618.
Du finner også  Annie Sloan Chalkpaint hos Låvelykke. (Gan)
Den eller de siste vet jeg ikke helt hvor er. Men det er jo bare å søke litt på facebook, så finner du det nok.

Vi skal gjøre store endringer i huset vårt nå og det fører til at jeg får frigjort det som i dag er vaskerommet. Og DER skal jeg da ha mitt lille malestudio hvor jeg skal forvandle kjedelige møbler til  kunstverk med blandt annet Annie Sloan Chalk paint! Det gleder jeg meg til. Så slipper jeg å male over hele huset.

Har du testet Annie Sloan Chalk paint? Hørt om det?

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

 1. Jeg har kun hørt det igjennom deg. Men hællemåne for en inspirasjon du er! Møbelet ble virkelig flott, helt unikt, jeg håper du finner plass til det!

  • Linda C. Hagen

   Tusen takk. Jeg er så glad i dette møbelet! Jeg malte det en kveld familien så på Skjnnheten og udyret, og denne sjenken ser akkuret ut som det kommer rett derfra:) For et sammentreff!
   Jeg er redd jeg ikke finner plass til det etterhvert. Men skal nok ha en god pris for det 🙂 Det passer ikke overalt, men de som leter etter et unikt og flott møbel, kan bil veldig heldige 🙂

 2. Så lekkert det ble <3 Dette er du rå på!!

  Jeg har ikke vært borti det selv, men ser veldig gøy ut da. Må få prøvd meg på noe sånt, må bare ha en dag 2 åringen ikke sitter klistret på hoften 😛

Comments are closed