Organisering i kjøleskapet

Det gjelder å få plass til alt vi trenger i kjøleskapet, og slik har vi organisert det:

Bokser til pålegg, meieriprodukter og småglass/ sauser.

Eggekartong i døra til å plassere åpnede og nesten tomme flasker?

Jeg bare river av lokket på eggekartongen og plasser hele bunnen med egg øverst i døra. De eggeholderene som hører til i kjøleskap er jo til alt for få egg!!! Den som ligger ved siden av der vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke til. Ha maling i når barns maler kanskje?

Jeg har skrevet på sidene hva som hører til i hyllene.

Akkurat plass til to melkekartonger oppå hverandre i hver hylle, pluss en i hylla under. Den øverste hylla til melk inneholder som regel også/eller yoghurt.

De to nederste hyllene er til middag og rester. Og under der igjen er to skuffer. En til frukt og en til grønnsaker. 

Det er så kjekt å samle alle disse små glassene i en sånn lav boks!!! Alt på ett sted!

Jepp, det var kjøleskapet vårt det?.

Del gjerne om du syntes det var nyttig ?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Så kjekt å se hordan du organiserer det =) Jeg prøver her heime også, men er litt vanskelig når ikke de andre er helt enige… Da blir det fort mye rot 😛

  2. Jeg har ikke noen bokser, annet enn FRESHBOX til pålegg. Ellers gjorde jeg nettopp den stoooore jobben med å vaske kjøleskap / frysere. Så jeg fikk organisert litt og kastet litt gammelt. Alltid godt å få det rent! Og oversiktelig!

  3. Kjempesmart å organisere sånn, og eggekartong er jo superlurt! Har aldri skjønt greia med den eggeholderen jeg heller. 🙂

Comments are closed