Lem Lem – ny Chalk Paint-farge!

Hei! Håper alle har kost seg masse så langt i sommer. Jeg har i alle fall det, og det er grunnen til lite oppdateringer i sommer. Her har jeg vært i sommermodus og ikke hatt særlig mange andre planer om å ta ting som det kommer og kose meg med barna og hele familien. Som regel har vi gjort det i badebassenget som vi investerte i i sommer.

Men, jeg har faktisk fått malt litt også og jeg er så fornøyd med resultatet. Jeg bare ELSKER å  male med Annie Sloan Chak Paint!

Jeg fikk skatollet via finn.no. Først bestemte jeg meg for å ta det, men så ombestemte jeg meg, for jeg hadde ikke mye tid til å hente det. Men så var det ingen andre i køen og de som ga det bort trengte å bi kvitt det fort. Dermed ble det mitt likevel, og det er jeg vedig glad for nå.

Her er det før det er  malt (bildet er fra finn-annonsen):

Jeg malte det i fargen Graphite, og lakkerte det. Jeg lot noe av treverket skinne naturlig igjennom noen steder for at det skal se gammelt ut.

Så malte jeg inni skatollet med den nyeste fargen fra Annie Sloan, nemlig fargen Lem Lem.
Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe flere nye farger på en stund, da jeg allerede har ganske mange nå. Men det var denne fargen jeg ønsket meg akkurat her. Så da ble det en tur til Kalkfryd.

Etter å ha malt med Lem Lem, voxet jeg med clear wox, og deretter dark og sort wox. Det er slik jeg får skapt den «gamle» looken.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.