Alle adventskalenderne klare EN dag før!!

Her er Eskil (9) sin kalender. De er merket med tallene 1-24.

Adventskalenderne til barna er klare èn dag før den siste mulige dagen! WOW, det har aldri skjedd før!

Skal dette bil det året der jeg ikke stresser med alt i siste liten? Med kalendere og julegaver ogsånn? Har jeg endelig lært av disse 20 årene jeg har vært mamma?

Det er faktisk en uke siden jeg fant frem julestjerne og adventsstake. Jeg pleier å plutselig komme på at det er 1. søndag i advent når vi har kommet hjem fra kirken og spist middag, og da må jeg lete etter den på loftet der det er mørkt og kalt.

Men nå, nå er den allerede på plass, stjerner henger i vinduet, jeg har til og med begynt å male julekulene til juletreet som jeg har tenkt å ha en viss stil på i år.

Jeg har faktisk også begynt på julegavene! Dette er helt ulikt meg.

Men, over til adventskalenderne. I år kom den nette summen på bare 2500 kr totalt! Da er det gaver som, headset, øreplugger, powerbank, ds-spill, ps4-spill, tegnesaker osv.
Tulla!!! Er du sprø?? Eller er JEG sprø? Nei altså, det ble totalt 350 kr, og det er bare små godterier hver dag.

De store guttene sin kalender. Kanskje jeg skal finne er liten nisselue til den creeperen der ?

Gamerne i huset får en kul kalender i år. Vi hadde masse Minecraft-blokker til å brette sammen selv. Det er til å leke med, men jeg tenkte det var kult å bruke til kalender for gamerne som liker Minecraft. Det var nok blokker til å lage to kalendere.
Den ene deles av de største guttene på 15 og 18, og den andre får 9-åringnen. (For de som deler er det to ting i hver blokk, alstå)!

13-åringen får en kalender jeg kjøpte på TGR, som bare var til å putte gavene i. En ferdig lukekalender. Kjapt og enkelt!

12, 6, og 3-åringen får pakkekalender med pakker som henger på en mer tradisjonell kalender. Og det er jammen bra disse kalenderne blir brukt, for jeg husker godt da jeg satt å sydde dem og ikke minst sydde på 24 knapper på hver kalendere!! Det tok tid skal jeg si!

Det gikk overraskende fort å få ferdig kalenderne i år. Jeg har nok blitt ganske dreven på det. Men så var det også bare 3 kalendere som kreve innpakning av hver gave, resten var det bare å putte oppi. Sparte litt tid på det!

Ønsker alle en fin adventstid!!

Følg oss på Facebook om du vil for opdateringer om hjemmeskole, oppussing, jul og andre ting vi driver med 🙂

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Så flink du er!
    Jeg storkoser meg når jeg laget årets kalendere. Laget til alle 5 pluss en til nevø og en til niese. Så det ble noen pakker å pakke inn. Men himmel såååå koselig det er. Når man ikke stresser med det.

    Så morsom MindCraft kalenderen var!

Comments are closed