Nytt i stua – postere fra Desenio

//Sponset av Desenio//

Ny vegg med bilder fra Desenio.

Det var lett å velge ut de posterne jeg ville ha på veggen. Først hadde jeg ikke en formening om hvor jeg skulle plassere nye postere.

Men, takket være «lag din egen bildevegg«, var det mye enklere å bestemme seg. Man kan velge mellom ulike maler, og til og med finne den fargen som er nærmest din egen veggfarge, og din sofafasong (hvis du skal ha bildene over en sofa). Dette var til stor hjelp!
Når du har valgt mal, kan du velge blant det enorme utvalget av postere og dra de til de ulike rammene i malen din.

Dette er kjempekult og det er så mye lettere å sette sammen postere når du ser hvordan det vil bli. Det er maler med både mange og få bilder.

Til sist når du skal velge rammer, bare BAM, sitter det som et skudd.
Desenio har et enormt stort utvalg av postere til både barnerom og andre rom.

Jeg falt for posteren som heter «Winter morning». Vet ikke hvorfor, men jeg visste at jeg MÅTTE ha det bildet. Jeg liker å ha ting med mening, så de andre posterne valgte jeg ut med en spesiell tanke:

Løvene skal minne oss på å være gode mot hverandre og andre mennesker. Hendene skal fortelle oss at vi kan ikke er alene, men alltid kan få hjelp, enten av hverandre, av foreldre eller kanskje høyere krefter.
Jeg er ikke superfan av vegg-ord, for jeg synes det fort kan bli klisje om det blir for mye av det. Men, «Hakuna Matata» er ikke bare fra en fin film, nemlig Løvenes Konge, men det betyr også noe.

«Hakuna Matata» betyr «No worries». Vi må se forbi det vi ser. Det betyr å se forbi begrensningene og hindringene og fokusere på målet, samt å ikke bekymre seg.
Jeg liker det. Hakuna Matata!

Veggen over sofaen trengte virkelig en fornying. Den var rotete og det var blitt mange flekker og merker.
Jeg sparklet og malte og fikk hengt opp de nye rammene med utvalgte postere. Fargen på veggen heter «Fabrikk» og den har vi hatt i flere år og jeg er fortsatt veldig fornøyd med den.

Før

Rommet virker høyere med de store rammene. Den største er 70*100.
Bildefornyingen var oppfriskende! Det var på tide med en forandring.

Etter. Nye bilder fra Desenio.
Europakartet skal jeg aldri kvitte meg med. Det kommer fra ungdomskolen som jeg selv gikk på en gang i tiden. Jeg digger det og vi bruker et også i hjemmeundervisningen.

Lykke til med din egen bildevegg! Sjekk ut barneplakatene, mye morsomt og søtt der!

//Sponset av Desenio//

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.