Dagens antrekk – svært kreativt!

Vi har altså en liten desigener her i huset, og det er ikke meg. Men 5-åringen har jeg mange gode bilder av med mange morsomme og kreative antrekk. Hun skifter mange ganger om dagen.

En gang da jeg satt ved symaskinen og sydde en lang stund, var hun ca 2-3 år gammel. Og hun satt like ved meg og rett ved henne var alle klærne til barna. Hele tiden mens hun satt der kledde hun på seg noe, helt til hun omtrent ikke klarte å røre på seg. Det var litt av et syn. Synd jeg ikke tok bilde av det. Men jeg har mange andre bilder av henne fra senere ganger hun har kledd seg opp, for dette har jo bare fortsatt. Jeg synes hun er veldig kul og utrolig kreativ. Jeg misunner henne det!

Her er siste ukes antrekk:Her har hun laget et antrekk av et rosa skjerf, faktsik, som du trer hodet gjennom, og et par  fargerike stripete leggvarmere.
Her har hun laget en kjole av to buffer.
Det er så morsomt å ha henne, hun finner på så mye gøy hver dag og er rett og slett en liten engel!
Dette var for to år siden og fotografen knipset henne i sitt ess!

2 Comments:

  1. Moro når ungene får lov å utfolde seg. Datteren min Mia er og litt sånn. Elsker å bytte klær og pynte seg,men jeg må være ærlig og si at hun ikke alltid får gå ut av døren i de klærne hun setter sammen…..

Comments are closed