Å våkne et annet sted enn der du sovner

Av og til sovner 7-årigen hos oss, men i det siste har han som regel sovnet i sin egen seng. Ganske ofte våkner han hos oss og noen ganger er han helt sikker på at han ikke har gått dit på egen hånd om natten.

Enkelte ganger husker han at han gikk opp til oss, men mange av gangene er han 100% sikker på at han ikke gikk opp til oss av seg selv.

Det er ofte at to søte små gutter våkner sammen med meg. Disse to er bestevenner og er sammen bokstavelig talt døgnet rundt <3 Han minste her, til høyre, har ikke flyttet til egen seng på noen måte ennå. Senga mi er senga hans, og nå er han 5 <3. Han virker ikke til å ha noen planer om å sove noe annet sted, og det synes jeg er helt greit. Han til venstre sover vel sånn 50/50 hos oss foreldrene og i sin egen seng,

Vi har fundert på hva som kan ha skjedd de gangene han ikke har gått opp til oss på egen hånd på natten.
Hans egen konklusjon er at det må være pappa som henter ham. Det må være det. Hva ellers? Pappa er også den sterkeste, så det må være han.

7-åringen synes det er helt greit å våkne hos oss, det er ikke det. Men, han har en vane med å kle på seg med en gang han våkner. Hver kveld legger han klær ved siden av, eller i senga si, sånn at alt er klart når han våkner.
Og han synes at når pappa henter ham om natten, så kan han i det minste ta med klærne hans også!
Ja, han digger å våkne opp hos oss, men blir samtidig litt småoppgitt over at pappaen aldri kan huske å ta med klærne hans også, når han henter ham om natten.

Nei, det er ikke så greit alltid 🙂
Comments are closed.