Av og til klikker jeg

Noen ganger blir det bare rett og slett for mye. Av og til skal alt skje på en gang. Alle skal snakke med meg, alle skal ha svar på noe. Noen ringer og noen noen bråker. Noen skal kjøres og noen skal hentes og så må jeg jo ikke glemme å stikke innom butikken og det helst litt kjapt sånn at jeg rekker å kjøre noen til toget. 

Altså, det skjedde mer enn dette, men jeg kan jo ikke si alt heller. 

Av og til når alt skjer på en gang, klikker jeg. Og det skjedde i dag. Jeg hadde også eldstejenta på høytaler i bilen og telefonen min falt ned på gulvet i bilen og hun hørte at jeg var ganske stressa.

Hun vet at jeg får dårlig samvittighet hvis jeg klikker. Jeg sa at jeg ikke hadde tid til å snakke og at vi fikk snakke senere.
Like etterpå sendte hun meg denne meldingen:

Etter å ha sluppet en av på togstasjonen, stakk jeg innom butikken, der en annen skulle smette inn å kjøpe noe.
Hun kom ut av butikken og hadde kjøpt en donut til meg som oppmutring. DEN var god!

 

Så hvis du også er en som en gang i blant klikker litt, så vit at du ikke er alene og det går bra. Det er helt menneskelig. 
Jeg er så glad for at jeg har så støttende barn. At det går an å være så heldig 😀

Comments are closed.