Verdens beste kinogjeng!

Det er jo ikke noe stress å ha med fem barn på kino når de er så greie! Vi hadde også med Sigmund som er gift med farmor, eller bestemor Bjørg som vi sier. Det var han som spandert kino på oss alle sammen. Jeg var litt spent på hvordan Eskil ville oppføre seg på kinoen. Sist han var på kino var høstferien for ett år siden, da krabbet han litt opp og ned trappene og var litt utålmodig på slutten. Men i dag var han helt fantastisk. Han bare satt ved siden av meg å spiste ostepopp og koste med hesten sin. Vi så «Knerten i knipe». Den er kjempefin! Jeg både lo og gråt underveis. Barna lo også. Etter filme sa Lilli: » Den filmen var syyykt bra»!

Etter filmen dro vi rett hjem, da hadde Eskil fått nok, vi var nemilg på Spenst før vi var på kino. Dermed holdt det for han for i dag.
En super kinogjeng!

3 Comments:

  1. Bra gjort å klare å holde styr på 5 barn på kino ja 🙂 Hørtes ut som om dere hadde det kjempefint 🙂

  2. Har sagt det før, og jeg sier det igjen: Herlig

Comments are closed