Påskens høydepunkter

Det aller morsomste i påsken var at et av barna her trodde at palmesøndag het «kvalmesøndag». Hahaha, det var så morsomt! Det kom akkurat da vi snakket sammen i familien om hva som skjedde i påsken, så da fikk vi oss en liten latter.

Et annet høydepunkt var at vi fikk bygget et nytt rekkverk til verandaen, som har vært planen en stund og nå fikk vi endelig gjort det, men god hjelp fra en god venn. Vi fikk også hjelp til å endelig få opp lister i stua og litt dørkarmer ogsånt. Det var fantastisk.
Eskil var stolt over å kunne hjelpe til, han bar mange planker.

Det ser kanskje ut som om mannen min har gjort mye, men det har han ikke, eller joda, han festet omtrent alle plankene, men selve jobben var det kompis Kjetil som gjorde. Han holdt på her i to hele dager av påsken, og Kona hans kom hit og lagde middag til oss. Til tross for at påsken har vært preget av en tung tid har det jammen skjedd gode ting rundt oss også. Nå har vi et flott nytt rekkverk.
Jeg er også igang med å male litt her og der. Gleden er stor over at det finnes Sense, sånn at jeg kan male i vei.

Et annet høydepunkt var at jeg hadde bursdag, det var en uke etter påske da. Men det søte med det var at barna gledet seg sånn til bursdagsfesten min og var så spent på hvem som kom. I fjor lagde jeg ikke til noe feiring og de syntes så synd på meg fordi ingen kom på bursdagen min. De tror kanskje at det automatisk kommer gjester når man har bursdag, iallefall virker det som om Lilli tror det. Jeg hadde jo egentlig tenkt at de skulle legge seg til vanlig tid, men jeg kunne jo ikke skuffe dem ved å ikke la de delta noe på bursdagsfesten min. Og de var så glade og Lilli sa at det var en så koselig bursdag. Det søte er at de ikke engang hadde tenkt tanken på at de ikke skulle være med på feiringen. Så de fikk både pizza og kake, og så fikk de gå i seng litt senere enn vanlig, glade og fornøyde.

2 Comments:

  1. Gratulerer med dagen som var!! 🙂 klem

Comments are closed