Ripsbutikken – med verdens søteste butikkdame

Vi har akkurat kommet hjem fra ferie, og ripsen i hagen er klar for høsting! I den anledning har Mia åpnet ripsbutikk i lekestua. Så i dag kunne alle gå ut der å kjøpe litt rips og solbær blandet med sukker.

Det var kanskje en litt stiv pris, men du verden så godt da! Det var verdt det, kan jeg si. Og med verdens søteste butikkdame handlet jeg mange kopper i dag!

Snart skal vi også lage masse deilig ripssyltetøy. Blåbærtur skal vi også snart få med oss.

2 Comments:

  1. Ååå så koselig ;)) Så fin leke stue. Har nesten akk kjøpt en vi kanskje jeg skulle hatt en slik vegg som sønnen min kunne tegnet på. Hvordan har du fått til den ? 😉

    • Den veggen har alltid vært der. Det var min far som bygget lekestua. Kanskje han brukte rester til å bygge den med, og at han ikke hadde nok slik at en del måtte bli denne plata. Vel, jeg bare malte den med tavlemaling, så den jobbet jeg ikke så mye for. Barna liker det veldig godt:)

Comments are closed