Dagen i dag og Mango Lassi

I dag, stod mannen opp grytidlig og tok et fly til Bergen i forbindelse med jobb. Det betyr at jeg måtte kreke meg opp og ta alt morgenstell alene, samt kjøre barna til skolen.

Jeg er jo ganske bortskjemt her, siden mannen alltid er her. Men ikke fordet, for det er gjerne sånn at når du vet at det er DEG alt henger på, så er du innstillt deretter, så jeg må si det gikk veldig bra.

Julian, som har brukket begge håndleddene, skulle på kontroll på sykehuset i dag, så han var ikke på skolen.

Etter å ha kjørt de andre 4 skolebarna, gjorde jeg endel husarbeid med god hjelp fra Eskil, før jeg kjørte han til den ene bestemoren (min mor), og Julian og jeg dro til sykehuset. Alt stod bra til på røngten-bildene.

Så hentet vi Eskil og dro hjem. Da hadde den andre bestemoren hentet skolebarna og de var hjemme hos henne. Hun skulle kjøre de hjem senere.

Jeg var skikkelig trøtt og sliten. Eskil lekte fint på egenhånd og jeg tok en blund. Det var skikkelig smart! For når barna kom hjem var det lekser og mat som gjaldt før jeg skulle hente mannen på flyplassen kl 1930. Alle var flinke til å gjøre lekser i dag.

Og jeg har fått kjørt hele 3 vaskemaskiner! Det er jo fantastisk!

I kveld har barna kledd seg ut. Det er spesielt morsomt å se hva Eskil kler seg ut med. I kveld hadde han supermannkappe, vinger, skjeletthansker, en caps og en hale festet på armen, og piratstøvler. Han sover også med dette på seg. Men jeg skal inn å lirke det av han nå, så det ikke er sånn i veien for han. Han protesterte da jeg begynte å ta det av han før han sovnet.

Da eldstejenta og jeg gjorde litt mattelekser nå i kveld etter at de andre var i seng, lagde jeg Mango Lassi. Det er så godt! Vi var på Indisk resturant i helgen, og der drakk jeg Mango Lassi. Det var sååå godt! Og den snille kjøkkenmannen kom ut og fortalte hvordan han lagde det. Så i dag kjøpte jeg det jeg trengte og lagde det, men jeg skulle hatt isbiter, bare. Det får bli neste gang! Du finner oppskrifter på Mango Lassi rundt omkring. Prøv det, det er kjempegodt!

Magen min har sunket, og jeg har litt vondt når jeg går nå, særlig etter å ha sittet eller ligget. Barna synes jeg har blitt så treig. Hahaha, men jeg har jo bare vondt. Men det er bare 6 uker igjen nå, og jeg gruer meg til fødselen. Så jeg nyter fortsatt de siste ukene, tross litt smerter. Det er ikke så mye smerter, så jeg klager ikke altså, jeg vet mange har det 100 ganger verre enn meg.

Vel, ha en fin uke videre!

Comments are closed.