En liten ferietur

Det har vært høstferie denne uken og vi dro på en 4 dagers reise til Stockholm. Bilturen med den store magen var ikke særlig behagelig, for å si det rett ut. Så det var godt å komme frem.

Vi sov på et koselig gjestehjem. Det er her vi er hver sommer også, for å først og fremst besøke Templet (bildet), men vi har også mye gøy sammen med venner. Vi har vennefamilier som også kommer hit og barna elsker å dra hit.
De synes det er ekstra koselig at hele familien sover på samme rom. Det blir som et lite hotell. Rommet vårt hadde to køyesenger og to enkeltsenger og en barneseng, samt et lite bad. Kjøkken er i underetasjen, med et fullt utstyrt kjøkken og masse kjøleskap. Så vi kjøper mat i butikken og lager maten selv. Det er en stor spisesal også hvor vi dekker på og av etter oss selv.

Det er en fin godteautomat her hvor ting er veldig billig. Den blir flittig brukt. Og den som er ekstra flink til å legge seg om kvelden, får en ekstra 5-kroning dagen etter.

Det er et lekerom her også, med tv og dvd-spiller, hvor barna koser seg.

Den siste kvelden hadde vi is-party. Vi hadde en helt utrolig mengde med is. Vi klarte ikke å spise alt det vi hadde.

Da vi skulle hjem, reiste vi sammen med en annen familie, som hadde en veldig behagelig bil. Snille som de er, foreslo de at mannen i familien kunne bytte plass med meg, sånn at jeg fikk sitte behagelig.

Det var noe HELT annet enn reisen til. Det var nyyyyydelig å få sitte så behagelig!

Takk Katinka og Kjetil!

Comments are closed.