Lørdagsaktiviteten

Vi har begynt med en super lørdagsaktivitet! Noen av våre venner har tilgang til en treningshall, og på lørdager drar vi dit med familiene våre.

Vi er opptil 8 voksne og alle barna så blir det 24 barn i stort og smått. Vi spiller basket og alle nivåer er representert. Barna helt ned i 7-8 års alderen er med å spiller. De som ikke er med på det, boltrer seg i et annet hjørne med tjukkas og ting de klatrer på.

Noen av barna øver seg på free-running og lager seg hindere og at de trenger.

Det er også et treningsstudio der. Når min baby ikke vil ligge å se på oss lenger, knyter jeg han på meg, og så går jeg på tredemølla. I dag fikk jeg gått i 30 min, i tillegg til nesten en time tilsammen med basketball.

Her ser jeg veldig rar ut, men det er fordi det kom noen inn den blå døra til høyre, og da skvatt jeg sånn. Så slik ser jeg altså ut når jeg skvetter. Haha! Men jeg og Mika fikk en fin tru på tredemølla.

Det kule er at vi kan gjøre dette sammen med barna, alle får trent skikkelig. Dette har vi gjort i noen uker nå og er en stor suksess som vi skal fortsette med hver lørdag.

Det er til og med noen der som kan hjelpe barna å gjøre fjellklatring. Kjempekult!

Lille Mika blir plassert på en matte langs veggen med et innebandymål over seg som beskyttelse. Vi vil jo ikke at han skal få ballen på seg.

I dag stod det mange boksedukker i gymsalen, og da måtte jeg prøve å knyte Mika fast på en av de. Men de så så sinte ut, så Mika ville ikke være der så lenge, og det skjønner jeg jo godt. Etter å ha tatt bort Mika, sparket vi de dukkene. Vi er tross alt en gjeng med kampsporteksperter, så vi måtte jo gi dem en omgang.

I dag var vi der i 3 timer og vi er alle temmelig slitne!
Dette er helt perfekt for oss. Vi har litt begrenset tid til trening i uken, jeg får gjort litt styrketrening hjemme og kanskje gått tur i ny og ne. Men vi får iallefall kjørt oss litt på lørdagen og det er kjempedeilig!

Jeg prøvde litt free-running, men jeg innser at jeg vil nok bli mye spensitgere og raksere når jeg blir litt tynnere, så jeg gleder meg til det. Free-running ser utrolig kult ut!
Vel, nå blir det god mat og avslapning resten av dagen!

2 Comments:

  1. Hørtes veldig bra ut! Men hva er free-running? Vi har barneidrett her der ungene springer «løs» en time i gymsalen, men mangler biten med voksentrening utover leken med ungene da..

Comments are closed