Fredagspizza

Så og si hver fredag har vi hjemmlaget pizza, det er hele familiens favoritt. Akkurat pizza kan jeg faktisk skryte på meg at jeg kan lage.
Alle barna har vært så flinke til å hjelpe til i huset i dag. De siste to dagene har babyen vært syk. Han har vært varm og hatt tannfrembrudd, så da har det hopet seg litt ekstra opp her siden jeg har båret og pleiet han for det meste.

Jeg har noen triks når det gjelder å få barna med på husarbeidet, og i dag hadde vi en morsom ryddelek. Det var så morsomt at når noen venner av barna kom og ringte på, dro jentene dem inn sånn at de også kunne være med på den morsomme leken, og de var med og syntes det var så gøy!

Da alt var gjort, fikk alle to muffins hver og et glass saft, noe de var svært fornøyde med. De muffinsene var egentlig til en tilstelning til i morgen, men de ble så tørre. Er det forresten noen som har en oppskrift på saftige og smakfulle muffins å dele med meg, så tar jeg gjerne imot!

I dag tok vi pizzaen med ned i tv-stua og filmen vi så på i dag, var «Shrek 2». En stund siden vi har sett på «Shrek», så det var gøy å se igjen. Esel er så kul. Jeg kom på en gang for noen år siden da vi bodde i et borettslag med blokker og rekkehus og gikk Elias seg bort. Da var det noen som passet på han inntil vi fant han og de prøvde å finne ut hva han het. Han var 3 år og barna hjemme så veldig mye på Shrek og de latet alltid som om de var en av figurene der. Elias var alltid «Esel». Så når de menneskene spurte hva han het, svarte han at han het «Esel». Han kalte seg selv det på den tiden og søsknene kalte han det også. Han visste nok ikke at han var borte en gang ,men trodde bare at han snakket med noen hyggelige mennesker. Og så kom pappa forbi å tok  Esel med hjem.

Jeg sydde faktisk en Esel-drakt til han til et karneval også engang, og da hoppet han ned fra scenen på karnevalet og skadet kneet sitt litt. Da hadde jeg et gråtende Esel på fanget. Det var koselig. (Det gikk fint med kneet).

Jeg ser bare 5 stk her, men vi var da alle her? Hm..

Dette er den eneste tv-en vi har. Og for å se på tv må vi sette oss ned her, og det har vi aldri tid til, så det er svært lite vi ser på tv.

8 Comments:

 1. Jeg har oppskrift på muffins som blir luftige og saftige 🙂 du har meg jo på facebook, så om du går inn på notatene mine så ligger oppskifta der 🙂 supergode og lettlagde. Men de er ikke gode før de er kalde, smaker litt bakepulver når de er lunkene (er inne med mobilen så får ikke kopiert den over hit)
  God helg!

 2. Silje mamma til Robin og Kasper

  Esel er kjempe kul!! hehe. Ser jo så koselig ut hos dere,og koselig å sitte sammen alle sånn ..
  Å Muffins oppskrift har jeg ikke, men har smakt en muffins på mini klubben vi er på og da var det bær og vanilje krem inni .Farlig godt!

  • Å sitte sammen sånn er et av høydepunktene våre, det er veldig koselig 🙂 Man har barn inntil seg og på fanget og da er det mye kos!

 3. Den ryddeleken hørtes veldig interessant ut, skulle gjerne likt å hørt mer om den;)

  • Jeg har skrevet om den før en gang husker jeg. Er litt travel nå, men hvis jeg husker på det kan jeg skrive om den en annen dag:)

 4. Anna Kristina Jakobsen

  Hei Linda 🙂 ser du allerede har fått oppskrift på muffins 😉 men deler min med deg: Muffins
  2egg
  2dl sukker
  -røres til eggedosis
  100gr smør (smeltes)
  2ts bakepulver
  2ts vaniljesukker
  1dl melk

  Nb! Bruker å sikte det tørrre inn og blande smør og melk inn samtidig 🙂
  Har som oftest kako i halve røren (1ss kako) da får eg lyse og mørke muffins og blander som oftest blåbær i de lyse og sjokoladebiter i de mørke 🙂 og de er kjempegod, veldig god som fersk men også god omså dagen etter 🙂

  Stekes 200 grader i ca 12min.

  Ellers må eg få sei at eg liker bloggen din godt 🙂 du er flink å skrive 🙂 Ha en god dag og god sommer til dere! 🙂
  mvh Anna Kristina

  • Tusen takk for oppskrift og gode ord, Anna Kristina:)

   God sommer til deg og dine også:)

Comments are closed