Minecraftbursdag!

Det er Minecraft det går i om dagen. Herobrine og creapers er overalt og da måtte det jo bli minecraftbursdag for Eskil som nå har fylt 4 år.

Det er så greit med storebrødre. De er 9 og 13 år og de liker også minecraft, så de fikk i oppgave å pynte til bursdagen, decorere kaken og lage en minecraft/Eskil quiz. Så de fikk da hjulpet meg kjempemye OG de fikk den gode følelsen av å bidra til å lage en fin dag for lillebror.

Papp og aluminiumsfolie = Hakker

Papp og aluminiumsfolie = Hakker

Ferdig hakke.

Ferdig hakke.

Snart skal Steve spises!

Snart skal Steve spises!

Han heter Steve:)

Han heter Steve:)

Den hvite kaken skal egentlig  ha røde «bær» på da, men jeg hadde ikke sterk nok konditorfarge, så da ble det rosa. Men det plagde ikke bursdagsbarnet noe. Det er liksom sånn kake ser ut inne i spillet.

Velkommen til bursdag!

Velkommen til bursdag!

Her er pynten. Vi hadde ikke riktige farger til klærne til Herobrine, men det plagde ikke bursdagbarnet det heller. De figurene som står rundt, er creapers i fall du ikke visste det. Det finnes forresten 9 forskjellige av dem. Det lærte vi under quizen.

Tusen takk Elias og Julian for fantastisk bidrag til bursdagen. Bursdagsbarnet var storfornøyd og fikk både traktor, vannpistoler, tegnebok og bok om traktorer og litt til.

Comments are closed.