Flinke barn som hjelper til

Vi legger mye jobb i å lære barna til å hjelpe til hjemme. Vi har en utrolig god plan på det, om jeg skal si det selv.
Her er storesøster i sving med å vaske skoskapene. Gangen er denne uken hennes område:)
Hun er veldig flink til å hjelpe til og hun gjør også ting hun ikke blir bedt om å gjøre:)
Da føler jeg meg veldig heldig!
Hun er også en fantastisk barnevakt. Hun har full kontroll og sier selv at hun vet hvordan alt skal gjøres, og hun koser seg med det. Jeg slapper trygt av når hun er barnevakt!

8 Comments:

 1. Mammatiltogutter

  Hun er så pen, og veldig lik deg ser det ut til 😉
  Har dere et stort hus ? siden dere er så mange 😉

  • Ja, hun er utrolig pen! Mange sier hun ligner på meg. Som babyer var vi skremmende like. Men jeg synes nå hun er en mye bedre utgave av meg, da:) Nei, vi har ikke så veldig stort hus, men vi har mange rom. Det er bare hun eldste som har eget rom. De små jentene hadde også hvert sitt som, men de ville ikke sove alene, så da fikke de felles rom, og jeg fikk et hobbyrom:)
   Jeg skulle gjerne hatt større gang og bad, men ellers funker det fint:)

 2. Flinke og flotte barn du har 🙂
  Fin familie er dere. Moro og inspirerende å lese bloggen din.

 3. Det er en kjempefin ting, Linda! Jeg tror også det er kjempelurt å legge endel arbeid i å lære barna til å delta i arbeidet hjemme. Ikke bare fordi man har behov for hjelp, men også for å bygge opp fellesskapsfølelsen i familien. Synes den individualistiske tidsånden vi lever i motarbeider den viktige verdien av samhold og felleskap innad i familiene, så jeg tenker at det er fint å ha en bevissthet rundt dette 🙂 Ikke minst er det fin ballast for barna å ha når de selv skal stifte familier!
  (Og ja, datteren din er virkelig vakker! Så stolt du må være over å ha ei så flott og flink jente!)

  • Jeg er helt enig med deg!
   Og ja, jeg er stolt over henne og er veldig heldig som har en flink og flott jente:)

 4. Herlig 🙂 Hun er veldig pen ja, og veldig lik sin mamma 🙂 Gleder meg til å treffe deg igjen 🙂

Comments are closed