Hadde jeg vært 14 år nå hadde jeg vært håpløst forelsket i Zayne!

Denne uken har vært preget av influensa for både meg, Silje og Mia. Jeg er potte tett i nesa og er blitt bestevenn med nesesprayen.
Vi er blitt kvitt all lus nå og godt er det.
Siden jeg har vært litt redusert de siste dagene, så har det hopet seg litt opp her, og i dag var det tid for å ta i et tak.
Mannen i huset og den eldste sønnen dro til Svinesund for å handle inn så vi kan fylle opp fryseren, og jeg satte i sving barna med å rydde.

Når det har hopet seg opp slik som nå, så pleier jeg å gjøre noe morsomt ut av ryddingen for å få dem med.
I dag satte vi timeren på 15 minutter. Jeg tok bilder av stua, kjøkkenbordet, benkene og gangen før vi startet, og etter at timeren ringte, tok jeg nye bilder for å se forandringen. Og den var vi fornøyd med. Alle var kjempeflinke til å hjelpe til.
Så tenke vi lys så det ble ekstra koselig her.

Mia har sett på mange videoer av One Direction i dag, og hun vet at jeg synes Zayne er veldig pen. Jeg hadde nok vært forelsket i han om jeg var 14 år nå. Så hun tegnet ham til meg. Jeg synes hun var utrolig flink til å tegne. Hun så etter et bilde.

Da alle varene fra Sverige var i hus, delte jeg opp kjøttet i passe store porsjoner og puttet i fryseposer og la i fryseren og prekiverte alle de andre varene.

Barna syntes det så så morsomt ut når Mika krøp gjennom et hull i en stol, og alle ville prøve. Jeg hadde ikke trodd at gutta skulle klare det altså! Men jammen kom de seg ikke igjennom de også:)

Det var bra gjort av dem å trykke seg gjennom der og nå skylder jeg dem 30 kr.

Nå håper jeg at influensa og forkjølelse kan forlate oss. Jeg har ikke fått trent på snart 3 uker og savner det nå. Men det er sikkert smart av meg å drøye det til over helgen utifra hosten min.

2 Comments:

  1. God bedring.
    Å sette timeren på 15 minutter var et bra tips for å få ryddingen unnagjort.

Comments are closed