Endelig hjemme igjen!

Hei alle sammen!
Nå har det vært labert med blogging i det siste. Det skyldes at jeg har flyttet bloggen fra familieprat til nouw, og nå har jeg faktisk flyttet den igjen.
Jeg bestemte meg for å flytte helt hjem igjen, på mitt eget domene. Og her skal jeg nå bli:)
Forandringen blir ikke så stor for dere lesere, annet enn at det ikke vil være så mye reklame på bloggen lenger.
Jeg har heller ikke noen kontrakt nå som sier jeg må levere så og så mye, så det kan hende at det kan gå noen dager imellom bloggingen, men jeg lover at alt vil komme rett fra hjertet!

Designet er selvføglelig under oppussing nå, men det blir nok slik jeg vil ha det etterhvert.

Så jeg beklager litt frem og tilbake nå i det senere, men det hyggelig at dere har fulgt med likevel.

Og så vil jeg ønske nye følgere hjertelig velkommen!

Følg meg også på facebook hvis dere vil og ikke allerede gjør det:)

Og så lurer jeg på om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om. Jeg har fått noen forespørsler om ting dere lurer på om oss. Det er ikke sikkert jeg har notert meg alt, men bare kom med det igjen. Dere kan spørre om hva dere vil, alt fra organisering, praktiske ting eller ting om vår tro:)

Bildet har forsåvidt ikke noe med innlegget å gjøre,  men jeg synes det alltid passer med et bilde av en sovende nydelig liten gutt. Her på sofaen hos Helena, vom vi besøkte i dag. (Mer om det snart).

Bildet har forsåvidt ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg synes det alltid passer med et bilde av en sovende nydelig liten gutt. Her på sofaen hos Helena og Jan Frode som også har 8 barn, som vi besøkte i dag. (Mer om det snart).

Comments are closed.