Mannen og jeg er stort sett enige, men det er EN ting…

Mannen min og jeg er enige om det aller meste fra barneoppdragelse til matvaner. Men det er EN ting vi ikke er helt på bølgelengde på. Og det er fargen vi skal ha på ytterdøra!
Vi malte huset i sommer, og neste ting er å bytte ytterdør. Det var meningen vi skulle prøve å få det til i sommer, men det blir heller neste sommer.

Jeg er helt klinkende klar på at døren skal være sort. Jeg synes det er så utrolig vakkert med sort dør, spesielt mot et hus med lys farge. Hver gang vi kjører forbi et hus med sort dør peker jeg og sier «ÅÅÅÅ se så fint det er med sort dør».

-Ja jeg ser jo det, sier mannen og drar litt på det.
Han er ikke helt overbevist.
Han kommer seg liksom ikke ut av den der boksen: «Nei døra må jo være hvit, den har jo alltid vært hvit. Burde ikke dører bare være hvite? Er ikke de fleste dører hvite?»

Jeg er villig til å strekke meg langt for å få sort dør. Han kan gjerne bestemme at vi skal ha knall orange soverom eller spygrønn eller noe sånt, bare jeg får trumfet gjennom at vi skal ha sort dør!

Men heeey! Så fikk jeg en ide! Døra vår er nå hvit, og den skal jo byttes ut uansett om ikke så altfor lenge. Jeg er hjemme. Mannen er i Oslo i dag. Jeg har maling. Jeg har pensel. Jeg maler døra mens han er borte! Han kan ikke stoppe meg. Høres ut som en bra plan!

Nå får vi testet sort dør og sett vårt hus med sort dør! (Dette er ikke helt sort da, men veldig fin farge) Smart!
Vi får se hva han synes 🙂

Jeg spurte folk hva de syntes etterhvert som de kom hjem:

«Bob bob» sa Silje


Yay, sa Lilli

«Yay» sa Elias.

Og hva sa mannen?

«Yaaaaay kjempefint» sa mannen!

Han syntes det var overraskende fint og koselig. Mia og Julian syntes også det var fint. Så da blir det vel sort dør på oss neste sommer tenker jeg 😀

2 Comments:

  1. Det ble veldig fint!! 🙂 Har alltid syntes at hvite dører er veldig fint, men kan se for meg at sort blir fint hos dere. Matcher rekkverket på sidene også 🙂

    Jeg husker helt siden jeg var liten at jeg synes det var merkelig at det gule huset vårt med hvite karmer har BLÅ dør!!!
    Det verste er at vi bor i rekkehus og alle må ha lik farge på døren og at flertallet bestemmer.

    Haha merker jeg nesten blir provosert bare å tenke tilbake på det…! Jaja… 🙂

    Stå på! Heia Heia!

  2. Vi skal male huset i herregårds grå til sommeren , så blir hvit dør på oss. Nå har vi rødt hus med grå dør.

Comments are closed