Vår meget stressfrie 17. mai :)

Jeg har tidligere stresset for mye til 17. mai. Og da blir fiaskofallhøyden så stor, så jeg har sluttet med å stresse for mye. Flagg hadde vi nok av, så jeg kjøpte bare sløyfebånd til jentene. Vi fant frem klærne kvelden før, og jentene hadde fått nye pensko. Dette var igrunn alle forberedelsene jeg gjorde.

Det var en rolig 17. mai for vår del. Mannen gikk til skolen med gutta (1. klassing, 7.klasseing og 10. klassing.) . Da toget hadde begynt å gå, gikk jeg og jentene,Mia og Lilli og småguttene Mika og Levi og bestemor, bort til svingen like nedi gata. Der kom toget forbi. Siden jentene har hjemmeskole gikk de ikke i toget i år selv om de sikkert kunne ha gjort det, men de hadde ikke så lyst.

Jeg fortet meg å finne fram kameraet, men somla litt, og fikk da hverken sett noen av gutta, eller tatt bilde. Det var jammen bra jobba må jeg si.

Mika hoppet inn i toget sammen med pappaen og Eskil. Toget endte et par hundre meter etterpå der vi møttes på Bygdetunet for taler og sang. Så ruslet vi de 200 meterne hjem igjen, hvor vi spiste is, grillet, lagde pavlova, som ble litt for godt stekt i starten, men alle elsket den likevel.

Vi koste oss skikkelig hjemme. Ikke noe stress. Det var bar for Mika, for han var ikke helt i slaget den dagen.

Så jeg vil anbefale alle å ikke stresse så veldig. Jeg har det mye bedre når jeg ikke alltid prøver å gjøre mitt beste. For det viktigste er jo at man er glade og det blir man ikke når alt går på tverke og alt er stress.

Jeg kan heller styre litt mer når jeg får sove om nettene 🙂

Gamlehesten ville ha på seg sløyfe. Dette er ikke første gangen han feirer 17. mai.

Gamlehesten ville ha på seg sløyfe. Dette er ikke første gangen han feirer 17. mai.

MIka var ikke helt i slaget men ekstemt nydelig uansett.

Mika var ikke helt i slaget men ekstremt nydelig uansett.

Bestemor kjøpte gassballong til jentene.

Bestemor kjøpte gassballong til jentene.

13236122_10154025636670236_505132615_n

...og guttene..

…og guttene..

Levi feiret i vogna si.

Levi feiret i vogna si.

Bygdetunet, med taler og musikk.

Bygdetunet, med taler og musikk.

Se denne kjekkasen, er det rart jeg er helt på tuppa etter ham?

Se denne kjekkasen, er det rart jeg er helt på tuppa etter han?

Fin gjeng!

Fin gjeng! Eskil hadde skaffet seg blått øye for anledningen stakkars.

Her er de som gikk i tog.

Her er de som gikk i tog.

Dere har kanskje bare talt 7 barn, og det stemmer, for Silje var i Fredrikstad.
Neste år skal jeg prøve å få Dan Richard til å spille trommer i korpset. Han er en dyktig trommeslager og det hadde vært så kult å se og høre ham spille trommer på 17. mai.

Comments are closed.