Det var det siste intervjuet for oss!

De siste årene har vi vært å se i diverse blader og aviser. Vi har vært i VG to eller tre ganger, KK, Hjemmet, Foreldre og Barn og sikkert noe jeg ikke kommer på i farta. For ikke å glemme to tv-programmer.
Men dere, dette var mye lettere da barna var litt mindre og litt færre. Når sant skal sies så er det skikkelig slitsomt å samle hele gjengen for å smile til fotografen. Det er nemlig alltid noe som skjer. Noen som blir sure, noen som får vondt, detter å slår seg, griner, tuller eller ett eller annet. Så må alle ordnes litt på håret, få på seg (rene)klær, og det er så slitsomt! Haha.

I dag tror jeg var siste gangen vi stiller opp på noe. Jeg har så liten kontroll på ting når andre tar bilder og filmer og sånt. Det er mye greiere å holde det på bloggen, instagram og snapchat, for da har jeg kontrollen over hva som vises.

Ofte er det sånn at fotografene vil ha bilde av litt rot, og det skjønner jeg, for rot selger. Folk elsker å se andres rot tydeligvis. Så da må vi rote litt da. Slenge skoene i en haug for eksempel.
Det morsomste vi har vært med på, var Familieliv på Kanal FEM, hvis noen husker det. Det var ekte og uten regi. Men selv det ville vi sagt nei til nå hvis vi hadde blitt spurt. Derfor er vi veldig glade for at vi var med på da barna var mindre, selv om vi hadde to barn færre. I de episodene er det mye morsomt vi kan bruke i bryllupene til barna etter hvert. Mange gode minner.

Men, ikke flere intervjuer herfra nå.

Her hadde vi besøk av p2

Her hadde vi besøk av p2

Her i VG

Her i VG

Også fra VG

Også fra VG

Familieliv på FEM

Familieliv på FEM

Det kan ikke være bare enkelt for en fotograf å komme hit for å ta bilder heller. Her er ting veldig uforutsigbart, og det er nesten umulig å få til at alle er hjemme samtidig. Det klarte vi ikke denne gangen, for Elias var på Tusenfryd i dag, så han får vi felle inn på et vis 🙂

One Comment:

  1. Jeg ser at det kan være utfordrende! Men sikkert inspirasjon for andre, om du skal vinkle det positivt. 🙂

Comments are closed